2777
2789

ولی من بخدا مریض نیستم که بیام به دروغ تاپیک بزنم بگم فلانی مرده بیایین تو سال جدید یاد بگیریم تاوقتی که کسی نمیشناسیم قضاوتش نکنیم

هیچگاه چشمانت را برای کسی مفهوم نگاهت را نمی فهمد گریان نکن.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من پسرعموعه مامانم فوت شده با۲تا کاربریم تاپیک زدم ولی وقتی با این کاربریم تاپیک زدم کسی باور نکرد چون خیلی حالم بده نمیتونم تند تند جواب همه رو بدم 

من پسرعموعه مامانم فوت شده با۲تا کاربریم تاپیک زدم ولی وقتی با این کاربریم تاپیک زدم کسی باور نکرد چ ...

خب چرا نباید باور کنیم موضوع فوت کسی رو

در هر صورت خدا بیامرزه و به خانواده شون صبر و سلامتی عنایت کنه

ریشه را در خاک محکم کن که گاهی زندگی / پیشِ پایت آب، گاهی هم تَبَر می آورد 
خب چرا نباید باور کنیم موضوع فوت کسی رودر هر صورت خدا بیامرزه و به خانواده شون صبر و سلامتی عنایت کن ...

میدونی چون با۲تاکاربریم تاپیک زدم داشتم توهردو جواب میدادم وچون چشام یکم میسوزه نمیتونم زیاد به گوشی نگاه کنم واسه همین نتونستم تند تند جواب بدم خیلیا باور نکردن فکر کردن واسه سرگرمی تاپیک زدن اخه مگه دیوونم واسه سرگرمی بگم یکی یکی فوت شده؟؟

جریان چیه چرا تاپیک فوت کسی رو قضاوت باید بکنن؟تسلیت میگم روحش در آرامش🖤

چون عقده ایین چون این بلا سرشون نیامده اون پایین توضیح دادم که چیشده ببین

میدونی چون با۲تاکاربریم تاپیک زدم داشتم توهردو جواب میدادم وچون چشام یکم میسوزه نمیتونم زیاد به گوشی ...

گاهی باید توی برخی شرایط به خاطر سوتفاهم ناخاسته ای که ایجاد می شه ، حق بدیم این برداشتو کنن

همونطور که فرمودید با دو تا کاربری همزمان توی یه تاپیک فعال بودید ، حالا با کمی تاخیر به خاطر جابجایی اکانت ها 

و از طرفی دور از جون شما تعدادی کاربر به صورت فیک و یا دنبال حاشیه با دو تا کاربری هستن که موجب شدن گاهن نگاهها عوض شه 

فراموش کنید عزیز من 

ریشه را در خاک محکم کن که گاهی زندگی / پیشِ پایت آب، گاهی هم تَبَر می آورد 

منک ندیدم خب عزیزم تو شرایطی و حالت خوب نیس تاپیک نزن 

یا با یکی بزن و جواب همه رو بده

اینکه بخوایی اسم منو با تحقیر ریپلایی کنی یابری تاپیکام رو شخم بزنی که درجوابم حرفی بزنی،تبریک میگم تو عقده ایی هستی پس اب خنک بنوش🥛😊دَر من هست هزار من،که گَر بشکند یک من زاده شود مَن دیگر...! 💚🌱(سه تاکاربری ۹۸ امو ترکوندن!دیگه خط ندارم🫤جناب سروان ولوم کن🤦🏻‍♀️) 

میشه بگی چی شده من اینقدر تو زندگی ام چیز های عجیب دیدم که دیگه همه چیزو بارو میکنم

میدونی چون با۲تاکاربریم تاپیک زدم داشتم توهردو جواب میدادم وچون چشام یکم میسوزه نمیتونم زیاد به گوشی نگاه کنم واسه همین نتونستم تند تند جواب بدم خیلیا باور نکردن فکر کردن واسه سرگرمی تاپیک زدن اخه مگه دیوونم واسه سرگرمی بگم یکی یکی فوت شده؟؟