2777
2789
عنوان

حستون به سال نو چیه

75 بازدید | 12 پست

سال نو مبارک... بچه ها شما هم عید واستون حوصله سر بره؟ رفت و آمدی ندارید؟ جایی نمیرید؟ اهدافتون واسه امسال چیه؟ اصلا هدفی دارید؟

چشم از پنجره بردار، منجى در آينه است

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هرچی بزرگ تر میشم برام بی اهمیت تر میشه  

چند شب دیگه بعد افطار یه توک پا خونه بزرگترا میریم یه شب دیگه هم همه جمع میشیم خونه هم دیگه میریم😂تمام 

هدفم بیشتر روحی و معنویه رو شخصیتم کار کنم رو ارتباطم با خدا و.....

الان سرکار هستم، حسم خوبه به سال نو.امیدوارم برام ادامه پارسال باشه

چقدر خوبه مثبته حست... من کاملا بی احساس شدم. دیروز موقع تحویل سال حتی یادم نبود دعا و آرزو بکنم

هرچی بزرگ تر میشم برام بی اهمیت تر میشه چند شب دیگه بعد افطار یه توک پا خونه بزرگترا میریم یه شب دی ...

منم قبلنا عاشق عید بودم اما هرسال داره کمتر و کمتر میشه الان خنثی شدم و حوصله سربر هست واسم و بی معنی... خوبه رفت و آمد دارید من تقریبا هیچ فامیل خوبی واسم نمونده که باهاشون رفت و آمد کنم   

چقدر خوبه مثبته حست... من کاملا بی احساس شدم. دیروز موقع تحویل سال حتی یادم نبود دعا و آرزو بکنم

نیاز به دعا نیست نیت قلبیت همیشه هم برای خودت هم برای خدا معلومه، امیدوارم سال خوبی داشته باشی 

جان و جهان من تویی   
نیاز به دعا نیست نیت قلبیت همیشه هم برای خودت هم برای خدا معلومه، امیدوارم سال خوبی داشته باشی

ممنون گلم. تو هم همینطور  

منم قبلنا عاشق عید بودم اما هرسال داره کمتر و کمتر میشه الان خنثی شدم و حوصله سربر هست واسم و بی معن ...

فامیل ماهم در حد همون احوال پرسی خوبه از اون بیشتر نباید انتظار داشت ازشون🙂😔اما خب بخاطر دخترم و پسرم میرم دلشون میگیره تو خونه وگرنه من خودم خونه خیلی راحت ترم💔

فامیل ماهم در حد همون احوال پرسی خوبه از اون بیشتر نباید انتظار داشت ازشون🙂😔اما خب بخاطر دخترم و پ ...

کلا هرچقدر معنویت کمرنگ تر میشه انسانیت داره کمتر میشه واقعا دیگه هیچکی به هیچکی نیس

کلا هرچقدر معنویت کمرنگ تر میشه انسانیت داره کمتر میشه واقعا دیگه هیچکی به هیچکی نیس

دقیقا😔 واسه همینه گفتم امسال هدفم معنویه دخترم داره بزرگ میخوام یاد بگیره آدمای امروزی اصلا جالب نیستن نمیخوام الگوشون اونا بشن

دقیقا😔 واسه همینه گفتم امسال هدفم معنویه دخترم داره بزرگ میخوام یاد بگیره آدمای امروزی اصلا جالب نی ...

بهترین هدف همینه... دنیا خیلی پوچ و بی اساس تر از اونه که بشه هدف