2777
2789
عنوان

دعوای برادرا سر زن

564 بازدید | 13 پست

ما سفریم خونه نیستیم بعد شوهر من پسر بزرگه و منم عروس اولم ، برادرشوهرم نامزده خودش زنگ زده به شوهرم تبریک گفته با من حرف نزد

به شوهرمم گفته زنم از زنت بزرگ تره🤔 زنت باید بهش عیدو تبریک بگه تا بهت زنگ بزنه تبریک بگه

شوهرم گفته صدسال سیاه میخوام زنت بهم زنگ نزنه 

زن من عروس بزرگه 

به شوهرم گفتم ولشون کن اصلا توجه نکن چوو اونا مسافرت نرفتن میخوان سفر مارو زهرمار کنن 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عقیده من اینه که واقعا ربطی به عروس بزرگ و کوچیک نداره و به سنه... ولی اصلا نیازی نمیبینم عروس زنگ بزنه و بخواد به عروس تبریک بگه. معمولا برادرها که بهم زنگ میزنن تا تبریک بگن گوشی رو میدن همسرهاشون تا اونها هم همونجا تبریک بگن یعنی به زنگ زدن دوباره نمیرسه

شاید این اولین خواب آرام ماست/لحظهٔ سرخوش رقص نور و سایه‌هاست

عقیده من اینه که واقعا ربطی به عروس بزرگ و کوچیک نداره و به سنه... ولی اصلا نیازی نمیبینم عروس زنگ ب ...

شوهر من پسر بزرگه ، منم عروس بزرگم 

عروس دوم از من بزرگ تره ولی من عروس اولم 

با بی احترامی که به شوهرم کرد تو خونه ی مادرشوهرم با برادر شوهرم حرف نمیزنم 

خدایی سر چه چیزایی دعوا میشه ها.اشتباه از برادرشوهر که بحثو پیش کشیده.من خواهرشوهرم از من بزرگتره ولی از شوهرم کوچیکتر.خودش آخرای عید تماس میگیره با شوهرم تبریک میگه با منم حرف نمیزنه.منم آدم تلفن زدن نیستم.هروقتم بیاد پیش پدر مادرش ماهم میبینیمش با هم خوبم هستیم مشکلی نداریم.دنیا دوروزه وسط اینهمه مشکلات ول کنین این موضوعات.ارزششو نداره

شوهر من پسر بزرگه ، منم عروس بزرگم عروس دوم از من بزرگ تره ولی من عروس اولم با بی احترامی که به شوهر ...

شوهرتون به برادرش زنگ زد یا برادرش زنگ زد اول؟

اصلا بیخیال باور کن ارزش نداره الکی دعوا راه بیوفته

شاید این اولین خواب آرام ماست/لحظهٔ سرخوش رقص نور و سایه‌هاست

شوهر من پسر بزرگه ، منم عروس بزرگم عروس دوم از من بزرگ تره ولی من عروس اولم با بی احترامی که به شوهر ...

اشتباه نکن...خودت رو درگیر این مسائل نکن. اونا برادرن دوباره خوب میشن با هم و تو میشی آدم بده

برای عبور از ترسهایت با آنها مواجه شو  
اشتباه نکن...خودت رو درگیر این مسائل نکن. اونا برادرن دوباره خوب میشن با هم و تو میشی آدم بده

الان که خونه نیستم ولی برای سیزده برمیگردم جوری سر جاش مینشونمش که دم از احترام نزنه 

چ کردی بالاخره 😂

چون بی بی چکم مثبت بود کلا درگیر بودم اصلا نی نی سایت نیومد سیزده خونه مادرشوهرم رفتیم خبر بارداریمو دادم این جمع کرد رفت با صدای بلند گفتم چقد خیلیا حسودن که برای بارداری دیگران جمعو ترک میکنن

چون بی بی چکم مثبت بود کلا درگیر بودم اصلا نی نی سایت نیومد سیزده خونه مادرشوهرم رفتیم خبر بارداریمو ...

خوشحال شدم برات عزیزم 

انشاالله به سلامتی نی نی تون بدنیا بیاد

🕋لا تحزن ان الله معنا🕋