یه تیکه اشو تو اینستا دیدم...خانم و آقا یه جایی با هم آشنا میشن...بعد آقا به خانم میگه شماره تو بده تا باهم قرار بذاریم.خانم میگه یه ۵ دلاری بهم بده..آقا بهش پولو میده..بعد میگه شماره و اسمتو روش بنویس...آقا مینویسه..بعد خانم میره با اون پول یه چیزی میخره و خرجش میکنه جلو چشم مرده....مرده میگه این چه کاریه کردی؟خانمه میگه اگه منو تو تو سرنوشت هم باشیم این پول برمیگرده به دست من...خود خانمه هم یه کتاب میخره و اسم و شماره شو روی صفحه ی اول کتابه مینویسه...بعد میگه من اینو میفروشم به یه کتاب فروشی....اگه این کتاب به دستت رسید یعنی ما تو سرنوشت هم هستیم...خلاصه بعدش جدا میشن..آقا همه اش تو کتابفروشی ها دنبال اون کتاب میگشته....خانمه تو پول هایی که در طول روز دستش میومده دنبال اون ۵ دلاریه میگشته....تا اینکه یه روز خانمه اون ۵ دلاری رو دست یه آقایی تو هواپیما فکر کنم میبینه و میره سراغ مرده........
خیلی جالب بود.....
بچه ها منم یه موقعی این بیماری""با دلایل منطقی میشه نظر دیگران رو عوض کرد.""رو داشتم.شفا گرفتم شکر خدا🤲
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.