2777
2789
عنوان

جای سوختگی پا کمکم کنین لطفااااااا

150 بازدید | 16 پست

برای رفع جای سوختگی سیاهی یا یکنواخت نبودن چه پیشنهادی دارین ارزون سریع لطفا؟؟؟؟؟؟ 

به خدا اعتماد کنیم چون اون بهترینهارو برامون میخواد اما حیف ما نمیدانیم و مشکل از جانب خدا میدونیم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بایو اویل بزن  روزی دو‌ سه بار حتما بزن خیلیییی تاثیر داره

چند تومنه چقدر طول میکشه تاثیر بذاره قربونت خیلی ممنون

به خدا اعتماد کنیم چون اون بهترینهارو برامون میخواد اما حیف ما نمیدانیم و مشکل از جانب خدا میدونیم 
بایو اویل بزن  روزی دو‌ سه بار حتما بزن خیلیییی تاثیر داره

کرم آلفا رو بگیر حرف نداره فقط ممکنه سخت پیدا کنی اگه تهران هستی از داروخانه بیمارستان صارم یکیر دکترم برای بخیه ام داده بود هسچی ازش نمونده بعد یکی از دوستام هم گرفت برای سوختگی روی دستش جاش خیلی خیلی کم رنگ شد فقط ۴ ماه مدام زد 

با چی سوخته؟ زخمش تازه س یا نه؟

با اب پنج شیش سال پیش جاش مونده از شوهرم خجالت میکشم اذیت میشم

کرم آلفا رو بگیر حرف نداره فقط ممکنه سخت پیدا کنی اگه تهران هستی از داروخانه بیمارستان صارم یکیر دکت ...

الفا رو امتحان کردم تاثیر نداشته تهران هستم قیمتشم بالا باشه فقط زوووود تاثیر بذاره

ااا آلفا که عالیه چند ماه زدی؟؟

یه ماه زدم اصلا فرقی نکرده

خوب پس خودت رو راحت کن برو پیش یه دکتر خوب پوست لیزر کن جاش بره برات 

دکتر خوب سراغ داری هزینه اش خیلیم بالا نباشه 

دکتر خوب سراغ داری هزینه اش خیلیم بالا نباشه 

من پیش دکتر مرتضی رضیعی رفتم توی مرزداران خیلی دکتر خوب و منصفی هست . اما کار لیزر انجام ندادم نمیدونم . 

یا اینکه برو بیمارستان راضی اونجا ویزیت شو اگه کار لیزر بدن همونجا هزینه اش خیلی کمتر از مطب در میاد