2777
2789
عنوان

چرا پریود نمیشم😑🤦🏻‍♀️

224 بازدید | 28 پست

هر ۴ ماه یه بار پریود میشم از همون اولم همینجور نامنظم بود  

اخرین بار اوایل ابان بود🤦🏻‍♀️

بعد اینکه چند ساله چنتا مو زخیم رو چونم دراومده سه چهار تا برا چیه به همین ربط داره

چیکار کنم راهکار بدین

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پریودهای نامنظم همراه با رویش موهای ضخیم روی چانه می‌تواند نشانه‌ای از اختلالات هورمونی باشد، شایع‌ترین علتش سندرم تخمدان پلی‌کیستیک (PCOS) است، اما برای تشخیص قطعی باید بررسی‌های بیشتری انجام شود.

آزمایش هورمونی بده
برای بررسی سطح هورمون‌ها، به پزشک زنان یا متخصص غدد مراجعه کن و آزمایش‌هایی مثل:

• تستوسترون و آندروژن‌های دیگر (برای بررسی هورمون‌های مردانه)
  • LH و FSH (برای بررسی عملکرد تخمدان)
  • انسولین و قند خون ناشتا (چون مقاومت به انسولین می‌تواند باعث این مشکلات شود)
  • تیروئید (کم‌کاری تیروئید هم گاهی باعث پریود نامنظم و موهای زائد می‌شود)

سونوگرافی انجام بده
یک سونوگرافی از تخمدان‌ها می‌تواند نشون بده که آیا علائم تخمدان پلی‌کیستیک داری یا نه.

رژیم غذایی و ورزش

• اگر مقاومت به انسولین داشته باشی (که در PCOS شایعه)، رژیم کم‌کربوهیدرات و ورزش منظم می‌تواند خیلی کمک کند.
  • کاهش حتی ۵-۱۰٪ وزن بدن (اگر اضافه‌وزن داری) می‌تواند چرخه‌ی قاعدگی را تنظیم کند.

دارو درمانی (در صورت نیاز)

• اگه پزشک تشخیص بده، ممکنه قرص‌های تنظیم‌کننده هورمون (مثل قرص‌های جلوگیری از بارداری) یا داروهایی برای کاهش سطح آندروژن تجویز بشه.
  • اگر مقاومت به انسولین باشه، شاید متفورمین کمک کنه.

💡 برای موهای زائد:

• اگه علت هورمونی باشه، درمان اصلی کنترل هورمون‌هاست.
  • لیزر موهای زائد هم گزینه‌ی خوبی برای از بین بردن موهای ضخیمه، ولی باید علت اصلی هم کنترل بشه که برنگردن.

چون چند ساله این مشکل رو داری، بهتره زودتر به پزشک مراجعه کنی تا وضعیتت بهتر بشه. نگران نباش، خیلی از دخترا این مشکل رو دارن و با درمان مناسب می‌شه کنترلش کرد.

به کسانی که به همه چیز شک دارند احترام بگذارید ؛ آن ها عمیقا یک بار مرده اند💀

قطعا تنبلی تخمدان 

عزیزم اصلاح تغذیه رو داشته باش اوکی میشی من امتحان کردم بی نظیره، دیگه اصلا نه صورتم نه زیر چونه نه حتی بدنم موی زخیم در نمیاد 

قوی باش💪🏻دنیا مادرت نیست که دلش به حالت بسوزه...