2777
2789
عنوان

رابطه ندارم با شوهرم

408 بازدید | 18 پست

همش درگیر مریضی پدر و مادرشان.

همش درگیر بیمارستان و این داستان.

پدرو مادرش پیرن و خواهرانش واقعا هیچ کمکی نمیکنن.

الان خواهرش بیست روز واسه عید رفته مسافرت ما باید بمونیم از این دوتا مراقبت کنیم.

همش فکرو ذکرش پیش اوناس.

بیست روزه هیچ رابطه ای نداریم و من واقعا عصبی شدم از این جریان که براش مهم نیست....

میگه روزه ام حال ندارم.فکرم مشغوله و از این بهونه ها....

ولی مگه میشه بیست روز بیخیال زنت بشی؟

بیست روز دلت رابطه نخواد؟

نمیدونم.....شک مثل خُره افتاده ب جونم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ما برعکسیم..پدر من یک ماه مریض و درگیر دکتر درمان و بیمارستان..برادرا ک صفر..اصلا کمک نمیکنن..ولی آخر ارج و قربشون بیشتر پیش پدرم...رسماً فلج شدم از بس کار خونه خودم خونه پدرم همزمان هندل میکنم ولی شوهرم چیزی نمیگه 

خستگی جسمی توانایی جنسی رو هم کم میکنه...از نظر مالی شرایطش رو دارید پرستار بگیرید؟

نمیدونی خواهراش چه افریطه هوایی هستن.

پول داره باباشون ولی میگم خرج نکن از پول بابا.

میخوان بعد از دور از جون فوتش بخورن😑

ما برعکسیم..پدر من یک ماه مریض و درگیر دکتر درمان و بیمارستان..برادرا ک صفر..اصلا کمک نمیکنن..ولی آخ ...

خدا خیرتون بده هم شما هم همسرتون

واسه منم دعا کنید لطف میکنید

امیدت به خدا باشه، به خودت تکیه کن                                       به زبان انکار ادم ها گوش کنید; ادم ها دقیقا همان چیزی هستند که انکار میکنند
والا ما ۹ ماه بارداری و ۳ماه بعد زایمان رابطه نداشتیماسمون ک ب زمین نیومدحالا بنده خدا فکرش درگیرهرو ...

من تو بارداری و بچه داریم هیچ مشکلی نداشتم.

همیشه مشکلات بخاطر مریضی و اعصاب داغونش بخاطر خانواده و پدر و مادرشه.

من ک نباید تاوان اونارو بدم 

ما برعکسیم..پدر من یک ماه مریض و درگیر دکتر درمان و بیمارستان..برادرا ک صفر..اصلا کمک نمیکنن..ولی آخ ...

خدا شفا بده.

انشالله که دست به خاکستر بزنی طلا بشه.

من میفهمم چون دارم خواهرای اینو میبینم.کوچکترین درکی ندارن و هیچی براشون مهم نیست 

نمیدونی خواهراش چه افریطه هوایی هستن.پول داره باباشون ولی میگم خرج نکن از پول بابا.میخوان بعد از دور ...

خب کسی که نظر میده خودش هم بیاد کمک،بگو دست تنها سخته،اگه زمین و ملکی چیزی دارن یک بخششو بفروشید براشون پرستار بگیرید،هرکی مخالفه خودش بیاد پرستاری کنه

انسانیت زیباترین دینِ دنیاست💎