2777
2789
در ضمن نوشابه دلستر و...تا حالا از بقیه شنیده بودم که اشتباهی میگفتن درمان سنگ کلیه هستخواستم یاداور ...

نوشابه  نمیدم

دلستر طعم دار نمیدم

ماءالشعیر یا همون دلستر جو بدون شکر میدم

میشه یه روز تایپک بزنم  بگم هورااااا بلاخره وزنم  ۶۰ کیلو شد  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه مشکل ادرار ندارهمایعات زیاد می خورهادرار با فشار میادرنگ ادرار روشنهادرار شونگه نمیداره و هر وقت ...

خداروشکر

پس با این حال نگرانی نمی مونه

ولی حتما سنگ و ازمایش کنید تا بدونین چرا مجدد سنگ کلیه گرفته

دارویی هم که گفتم موثر

خداروشکرپس با این حال نگرانی نمی مونهولی حتما سنگ و ازمایش کنید تا بدونین چرا مجدد سنگ کلیه گرفتهدار ...

باشه حتما

ممنون گلم🙏🌹❤

میشه یه روز تایپک بزنم  بگم هورااااا بلاخره وزنم  ۶۰ کیلو شد  
خب بالای هفت میل هم دفع داره ولی نادراگه از کلیه خارج شده باشه دردی نداره و تا زمانی که ادرار یند نی ...

حتی ۱۰ میلم احتمال دفع داره دلی به چه قیمتی؟میخواید کلیشو تحت فشار از دست بده؟

بالا ۷ میل ارزش ریسک کردن رو نداره بهتره عمل کنن

در ضمن سنگ تا وقتی داخل خود کلیه هست هیچ دردی نداره وقتی حرکت میکنه و وارد حالب میشه درد آغاز میشه تا دفع بشه

حتی ۱۰ میلم احتمال دفع داره دلی به چه قیمتی؟میخواید کلیشو تحت فشار از دست بده؟بالا ۷ میل ارزش ریسک ک ...

مسئله و بزرک کردی

۷ میل احتمال دفعش در خیلی از افراد بالاس

زمانی که پزشکشون با احتمال عفونت و انسداد هنوز برای جراحی اقدام نکردن پس درمان فوری و اسیب به کلیه از میان میره کنار و احتمالش کاهش پیدا میکنه

و همچنین دفع هم با مداخله پزشکی انجام میشه اونم کاملا ایمن بستکی به دکتر داره در کمترین حالت داروی تمسولوسین تحویز میشه 

از دست دادن کلیه ای در بین نیست

مسئله و بزرک کردی۷ میل احتمال دفعش در خیلی از افراد بالاسزمانی که پزشکشون با احتمال عفونت و انسداد ه ...

پزشک هنوز سونو گرافی و سی تی اسکن بیمارو ندیده شما چطور میفرمایید درمان فوری و آسیب به کلیه از بین میره؟؟؟؟؟؟؟

خواهشا با اطلاعات نصف و نیمه باعث آسیب به بیمار نشید و بذارید روند درست درمان رو طی کنن

روند درمان:

۱.مراجعه به متخصص

۲.انجام سونوگرافی و سی تی اسکن برای مشخص شدن اندازه و مکان دقیق سنگ

۳.بسته به ارزیابی پزشک متخصص عمل یا دارو تجویز میشه واسشون

پزشک هنوز سونو گرافی و سی تی اسکن بیمارو ندیده شما چطور میفرمایید درمان فوری و آسیب به کلیه از بین م ...

علائم بیمار نشونه ی انسداد نیست 

متوجه هستم چی میگم و هر حرفم برام مسئولیت داره قطعا خودم و به دردسر نمیندازم

اگه بیمار علائم و کامل گفته باشن احتمال انسداد خیلی پایین البته بدون ازمایش من نمیتونم با اطمینان بگم

اول اینکه ازبین رفتن کلیه کلمه ی به جایی نیست بخوای تمام احتمال هارو برات شرح میدم

من میدونم چی میگم 

حتی ۱۰ میلم احتمال دفع داره دلی به چه قیمتی؟میخواید کلیشو تحت فشار از دست بده؟بالا ۷ میل ارزش ریسک ک ...

ببخشید من مامانم فردا نوبت دکتر داره چون دکترا نبودن امروز درد شدید گرفته و تکرر ادرار داشت سنگ کلیه این علائم رو داره درسته؟

...