2777
2789
عنوان

امسال برای همه عیده به جز

93 بازدید | 7 پست

پشت کنکوریای بدبخت که الان عزا گرفتن و گریه و زاری می کنن که چرا فریبشون دادن درحالی که آقایان مسئولین نهاد های دولتی و آموزشی گفتن که تکلیف ایجاد سابقه تحصیلی پایه یازدهم رو براشون روشن کردیم که نیازی به ایجاد سابقه دوباره پایه یازدهم رو ندارن

ولی اخرش سازمان رنجش اطلاعیه ای خلاف این تصمیمات بزرگ و رسمی داد

فقط خواستم بگم این عیدی که سازمان رنجش به کنکوریا داد قبل سال تحویل سوزوندشون و الان به عمق عدالت آموزشی که ازش حرف میزنن پی بردن دیگر رویی برای مسئولان اگر باقی مانده خیلی...‌

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

درسته ،اما در حقیقت این خبر تاثیر چندانی ندارند چون همه نخوندن و وضعیت برای همه به یه شکل ،وقتی رقاب ...

کاملا مخالفم

این خبر اونقدر مهم هست که رسانه ای شده و پشت کنکوریا گفتن کوتاه نمیاییم

بعدم اینکه پشت کنکوریا کتاب و کلاسی بابت بلاتکلیفی شرکت نکردن

کاملا مخالفماین خبر اونقدر مهم هست که رسانه ای شده و پشت کنکوریا گفتن کوتاه نمیاییمبعدم اینکه پشت کن ...

خب من کاری به اون قسمت نامردی ماجرا ندارم میگم برد با کسیه که آرامش خودشو حفظ کنه و بدونه که چون فضای رقابتی هست این موقعیت برای همه بوده و تاثیر خیلی زیادی نداره ،بله اونی که پایه اش قویه اون براش بهتره 

خب من کاری به اون قسمت نامردی ماجرا ندارم میگم برد با کسیه که آرامش خودشو حفظ کنه و بدونه که چون فضا ...

یعنی پشت کنکوری که یک ماه میتونه واسه امتحانات یازدهم بخونه با دوازدهمی که یکبار ایجاد سابقه کرده و الان سر اخرین جلسه کلاس انلاین نهایی یازدهم و دوازدهمش هست یکیه؟

یعنی پشت کنکوری که یک ماه میتونه واسه امتحانات یازدهم بخونه با دوازدهمی که یکبار ایجاد سابقه کرده و ...

نه اما اونی که پشت کنکور استرس خیلی زیاد تری داره و حس یه سال دیگه موندن ندارم و ممکنه بد بده 

یه دوستی داشتم سال اول 3000شد دوم6000سال سوم 18000چون توقعات بالا رفته بود و پر از استرس بود  ،توی کنکور خیلی چیز ها مهمه