2777
2789

ها..شما..چه رفتارایی دارید..

من خیلی سوتی میدم..بعدش اعتماد بنفسم شدیدا افت میکنه..

جدیدا خیلی تو جمع بی اعتماد بنفس شدم..نمیدونم چجوری بالا ببرمش

منم کم سنو سالم و متاهل خیلی وقتا نمیدونم باید چیکار کنم بعد مهمونی شوهرم کلی ازم میگیره یا مثلا الان خواهرش سر زده اومد خونه مون میگه بلند شدنت ۲ ساعت طول کشید چرا خوش آمد نگفتی و ... نمیدونم ایراد از منه یا شوهرم خیلی سخت گیره 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برای شروع توی جمع سکوت کن و جز به ضرورت صحبت نکن...کم کم درست می شه و اعتماد به نفستو بدست میاری

فضای مجازی و فضای واقعی به من نشون که   هر تحصیل کرده ای باشخصیت و باشعور نیست 👌👌👌
منم کم سنو سالم و متاهل خیلی وقتا نمیدونم باید چیکار کنم بعد مهمونی شوهرم کلی ازم میگیره یا مثلا الا ...

وای منم خیلی طول میکشه..با یکی مچ بشم..یا واکنش درست نشون بدم..اولش بهت زده ام..نمیدونم چی بگم..اونقد تو دلم مرور میکنم از کجا چی بگم..

اخرم سوتی

مثلا چ سوتی هایی میشه توضیح بدی

مثلا میخاستم بگم سلام برسونید. گفتم بزرگیمو برسونید

یا شوهرم ی. چی میگه ولی پیچ در. پیچ واضح نمیگه من نمیفهمم حرفشو و. گیج بازی درمیارم  اونم قیافش ی جوری میشه

و. خیلی چیزای دگ 

برای شروع توی جمع سکوت کن و جز به ضرورت صحبت نکن...کم کم درست می شه و اعتماد به نفستو بدست میاری

اخه چقد..من خیلی کم حرفم..و همین مرور ذهنی رو دارم دایم..

ولی بعد از مهمونی..یه حرفایی یادم میاد..میگم کاش اینو اینطوری گفته بودم..

بدون مقدمه یهو حرف نزنین‌فک نکنین ک قراره واسه همه چی نظر بدی گزیده گو باش،مطالعه کن و روزنامه و مجل ...

اره راس میگی مطالعه خیلی تاثیر داره.کاری که قبلا میکردم..الان وقتشو نمیکنم

😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂چه افتضاح بزرگیمو برسونید!!!!

اره مهمون. داشتم قبلش خسته بودم. فکرمم مشغول بود

حالا خوبه شانس اوردم کسی نبود. فقط منو. مادرشوهرمم بودیم 

اونم چندباری سوتی داده خندیدیم ولی خجالت کشیدم