2777
2789
عنوان

تپش قلب

723 بازدید | 5 پست

دکتر بهم اسپرین داده . قرص سیپروترون کامپاند هم میخورم. تپش قلب گرفتم یه مقدار و یکم استرس میگیرم بیشتر میشه مثلا امشب به خاطر مساله ای دچار اظطراب شدم تپش قلبم رفت رو 130. به نظرتون به خاطر چیه؟ فشارمم رفته بود رو 14. یعنی ممکنه از اسپرین باشه یا سیپروترون. ولی قبلا اینجوری نبودم . سیپروترون هم قبلا مصرف کردم ولی اسپرین رو نه.

تنها چیزی که تو زندگی بدون تلاش به دست میاری,  شکسته...!

اينا رو بهتره از دكتر يا يه نفر كه كاملا وارد ببرسي ما نهايت در مورد خانواده شوهر خواهر شوهر بردار شوهر كلا هزجي مربوط ب شوهر است نظر كامل و علمي يديم

ومن باور دارم خدايي هست كه هميشه در همين نزديكيست

عزیزم اسپرین گردش خون وتسریع میکنه توبدن ربطی ب تپش قلب وفشاربالانداره الان اکثرابایداسپرین بخوریم ک پیشنهادمیشه.ب قرص قبلی شایدواکنش نشون دادی یااگه سابقع تپش قلب داری بخاطراضطرابت هست ک فشترتم بالامیبره.پاشویه لیوان چای کمرنگ بخور درازبکش یه کتاب بگیردستت بخون رمانی چیزی فوری اروم میشی خیالت راحت

خدایاهمیشه محافظ پسرم باش زندگیه منه 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اينا رو بهتره از دكتر يا يه نفر كه كاملا وارد ببرسي ما نهايت در مورد خانواده شوهر خواهر شوهر بردار ش ...

😄

تنها چیزی که تو زندگی بدون تلاش به دست میاری,  شکسته...!
اينا رو بهتره از دكتر يا يه نفر كه كاملا وارد ببرسي ما نهايت در مورد خانواده شوهر خواهر شوهر بردار ش ...

👌👌👍👍👍😄😄😄😄

برای همه کسایی که منتظر مادرشدنن اگه زحمتی نیست میشه یه صلوات بفرستی🧡

عزیزم باید با دکتر مشورت کنید ..اما در کل من خودم که همیشه تپش قلب و استرس دارم دکتر برام پروپرانول تجویز کردن. .هر موقع تپش قلب بگیرم یا استرس داشته باشم میخورم ..