2777
2789

خیلی شلخته و افتضاح و نامرتبه. حتی اگه شونه کنم.. میترسم ارایشگر مردونه بدم با ماشین یا قیچی بزنه زشت و پسرونه بشه... چی به موش بمالم که مرتب بمونه و چربم دیده نشه؟؟؟ سیخ و کوتاه بلند و موج دار تو هواس

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی همه میگن این چه وضع موهاشه؟؟؟ فکرمیکنن شونه نمیکنم... کش هم میبندم کچل دیده میشه و بهش نمیاد

خب فکر کنن شونه نمیکنی؟

فکر کنن زشته؟

چرا باید به فکر این باشی که مردم راجع به دخترت چی میگن

حالت طبیعی موهاش هست دیگه

خیلیم قشنگا چون مثل بقیه بچه ها نیست ، پس اون متفاوت و خاص و منحصر به فرده

منم مشکلم همینه با دخترم

موهاش فره

رو به هواس بردم آرایشگاه ولی آرایشگره گفت اگر خیلی کوتاه کنی بچت زشت میشه

بزار همینجوری باشه بلند بشه قشنگ میشه

جلوشو میبندم عقبش همینجوری فر سیم تلفنی خورده

تـوےِ قَلبَܩ تـو لـ‌ایِقِ سَلطَنَ‍تـے‌ღ♛️✨️ 

خب فکر کنن شونه نمیکنی؟فکر کنن زشته؟چرا باید به فکر این باشی که مردم راجع به دخترت چی میگنحالت طبیعی ...

شلخته و نامرتب دیده میشه عزیزم.... حتی عکساشم شلخته دیده میشه میترسم بزرگ بشه بگه یه شونه میزدی... خبر نداره مدل موهاش اینطور سیخه و موج دار تو هوا... روغن بمالم قیافش کلی عوض میشه اما نمیدونم چی بمالم دقیق

منم مشکلم همینه با دخترمموهاش فرهرو به هواس بردم آرایشگاه ولی آرایشگره گفت اگر خیلی کوتاه کنی بچت زش ...

جلوشو با کش ببندم کچل دیده میشه.. اسپری موی فیروز بزنم؟