2777
2789
عنوان

دلم تنگه

72 بازدید | 9 پست

امشب اینو مینویسم به یادگار بمونه

چه سال سختی داشتم و امشب چقدر دلم گرفتم

بچم چقدر دوست داره بره بیرون و تو جمع باشه

چجور بهش بگم ما بی کسیم هیچ کسو نداریم

ما با بقیه فرق داریم ما زندگیمون غرق تو مشکله

میدونم کیا دل پسرمو میسوزونن یعنی توقع ندارن

یه بچه کوچیک دلش بسوزه و آه بکشه

نفرین میکنم اول به خودم که شرایطم بد بود

و بچه آوردم که اونا هم تو مشکلات من 

بسوزن دوم کسایی که این شرایطو برام فراهم

کردن.....خاطره ام از نه سال قبل امشب چقدر منو

داغون کرد دختر بچه ده ساله ای بود منو به خاطر

مریضی پدر مادرم تو جمع مسخره کرد گفت پدر 

مادرت عرضه ندارن دختر شوهر بدن گفت مامان 

بابات مشکل اعصاب دارن حتما بچه هاشونم روانی

هستن و من هرگز فکر نمیکردم یه بچه ده ساله

بتونه همچین زخم زبونی بزنه...امشب این خاطره

مغزمو آتیش زد اعصابم خورد بود بیچاره بچم 

دفتر مشقش پاره کردم چقدر گریه کرد و از من ترسید

دلم براش گرفت چقدر من مادر بی لیاقتی هستم

بعضی وقتا فکر میکنم من که لیاقت ندارم نباید

مادر میشدم کاش هیچوقت ازدواج نمیکردم کاش

شوهرم هم مثل همون بچه ده ساله مریضی مامان

بابام و تنهایی و بی کسیم رو بهونه نمیکرد کاش 

از بی پشت و پناهیم سواستفاده نمیکرد و تو بارداریم

وقتی دخترمو پنج ماه حامله بودم جلو پسرم کتکم 

بزنه الان که بهش فکر میکنم میبینم چقدر پسرم به 

خاطر مادر پدرش سوخته و نابود شده 

من مادر بدی واسه پسرم بودم به حدی اذیت شدم که حاضر بودم خودمو پسرمو بکشم مطمئن بودم آینده قشنگی در انتظار ما نیست کاش فقط پسرم منو ببخشه عصبی بودنم خیلی روش تاثیر گذاشته کتک و دعواهای باباش و بداخلاقی ها شبانه روزیش نذاشته دلخوشی براش بمونه

طفلک یه جوجه رنگی خریده بود ذوقش داشت وقتی باباش اومد با بد اخلاقی ذوق بچه رو نابود کرد

پسرم باور کن تو تنها دلیلی بودی که خودکشی نکردم آرزوم موفقیت توئه خوشحالی تو برام رویاس همیشه بخند هرگز مثل پدرت نباش و پشت و پناه خواهرت باش مادرت همیشه عاشق تو وخواهرکوچولوت هست بخدا دست خودم نیست ببخشید که دعوات کردم معذرت میخوام دارم با گریه مینویسم خیلی دوستت دارم تنها دلیل ادامه دادنم تویی مادرت بمیره برات که چشمات رنگ غم داره ببخشید که مادر و پدر با لیاقتی نداری دائم میزنن تو ذوقت و اذیتت میکنند قربون چشمای قشنگت برم 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

روزهای بدترم رسید.....

چشمها از قبل هم گریون تر...

اینه خلاصه سرگذشت ما

در هفته پنج روز با گریه سپری شده

دو‌روز هم دلداری به خودمون و باز هم

روزهای تکراری و بدتر از قبل 

پسرم باور کن تو تنها دلیلی بودی که خودکشی نکردم آرزوم موفقیت توئه خوشحالی تو برام رویاس همیشه بخند ه ...

من بمیرم برا دلت.کاش میشد نصف غماتو بدی من بکشم شما نه.الان حالتون خوبه؟من دارم گریههههه میکنمو تایپ میکنم

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر) 

من بمیرم برا دلت.کاش میشد نصف غماتو بدی من بکشم شما نه.الان حالتون خوبه؟من دارم گریههههه میکنمو تایپ ...

حالم خوبه عزیزم ممنون وشرمنده که با حرفام باعث ناراحتیتون شدم زندگی یکی مثل من همیشه سرتاسر مشکل هست تا وقتی شوهرم اذیتمون میکنه راهی نیس مجبور به تحملیم لطفا دعا کن برام مشکلات زندگیم و خانواده مادریم حل بشه

حالم خوبه عزیزم ممنون وشرمنده که با حرفام باعث ناراحتیتون شدم زندگی یکی مثل من همیشه سرتاسر مشکل هست ...

خداروشکر که حالتون بهتره عزیزم .هیچکس به اندازه ی خودتون نمیتونه برا بچههاتون مادری کنه.پس لطفا بخاطر بچهها قوی بمون

هرقلبی غمی داره و هرکی داره با مشکلی میجنگه،شما تنها نیستی فقط نوع مشکلت فرق میکنه..

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر) 

خداروشکر که حالتون بهتره عزیزم .هیچکس به اندازه ی خودتون نمیتونه برا بچههاتون مادری کنه.پس لطفا بخاط ...

ممنون از لطف و محبتتون لطفا برام دعا کنید اسمم فاطمه هست خدا مشکلاتمو حل کنه بخدا دیگه لبریز شدم دیگه گنجایشم تمومه

ممنون از لطف و محبتتون لطفا برام دعا کنید اسمم فاطمه هست خدا مشکلاتمو حل کنه بخدا دیگه لبریز شدم دیگ ...

چشم‌به خداتوکل کنین