2777
2789
وقتی دنبال کاری بخوام برم اگه اون لحظه تک صبر بیاد مطمعن میشم کار درست پیش نخواهد رفت

مادر منم همینجوریه وقتی میخواد بره جایی اگر تک عطسه بیاد نمیره بره هم کارش درست درنمیاد از اولم اعتقاد داره بهش

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عطسه به عنوان صبر آمد و غیره خرافات است و اصلا جنبه دینی و حقیقی ندارد.

برای وسواس هم شما ذکر لاحول ولا قوه الا بالله علی عظیم زیاد بگید و اهمیت هم ندین به وسواستون درست میشه

سوالات معرفتی دینی خودتون بپرسید.و سوال شخصی نپرسید .......................................................................................................جهت دفع شیاطین انس اللهم صل علی محمد و آل محمد

مادر منم همینجوریه وقتی میخواد بره جایی اگر تک عطسه بیاد نمیره بره هم کارش درست درنمیاد از اولم اعتق ...

منم اصلا درگیر اين چیزا نبودم داداشم از بس گفت منم درگیرش شدم حقیقتش برام ثابت شده 

هر چند هيچ دليل علمی و منطقی پيدا نمیکنم براش

بالش ناز و همدم مهربونم کجایی 😔🤦

ینی شما میگید عطسه هیچ ربطی نداره

قطعا 

سوالات معرفتی دینی خودتون بپرسید.و سوال شخصی نپرسید .......................................................................................................جهت دفع شیاطین انس اللهم صل علی محمد و آل محمد

منم اصلا درگیر اين چیزا نبودم داداشم از بس گفت منم درگیرش شدم حقیقتش برام ثابت شده هر چند هيچ دليل ع ...

منم حس میکنم تلقین مادرم باعث شده ولی خب تو بیش از ۹۰درصد مواقع ب نفعش عمل کرده