2777
2789

خانما همه آزمایش ها راانجام دادم ریسکش بالا بود.مجوز سقط دادن.خیلی ناراحتم. یاد اولین بار که صدذ قلبشو شنیدم اولین ویار که لواشک وآلوچه میخوردم.دارم دیونه میشم.تنها خواسته ام ازخدا اینه بمیرم برم پیشش اون دنیا باهم باشیم.دستای کوچولوش روبگیرم بغلش کنم بوش کنم.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

قربون خدا برم حکمتشو شکر تو که اینقدر میخواییش اینجوری

بعد خیلیا ناخواسته باردار میشن و هر چقدر میکنن سقط نمیشع 

من خودم ناخواسته باردارم😔

میترسم به زبون بیارم خدا قهرش بیاد ولی من از خدام بود جای تو باشم تو بچت سالم باشه 

خدایا منو ببخش ناراحت نشو از حرفم😭

قربون خدا برم حکمتشو شکر تو که اینقدر میخواییش اینجوریبعد خیلیا ناخواسته باردار میشن و هر چقدر میکنن ...

نمیدونم دوتا بچه ی دیگه دارم ولی خیلی برا این ناراحتم.میدونی چیه من دوتا دختر داشتم هی خداروقسم میدادم این پسرباشه ولی الان میگم نکنه خدا از سرناشکری ازم گرفتش

نمیدونم دوتا بچه ی دیگه دارم ولی خیلی برا این ناراحتم.میدونی چیه من دوتا دختر داشتم هی خداروقسم میدا ...

اگه ازش خواستی که نه ناشکری نیس 

ولی اگه میگفتی دختر باشه هیلی ناراحت میشیو اینا شاید 

ولی فک نکنم خدا بخاطر بی عقلی ما تقاصش از بچمون بگیره 

اینجوری صلاح بوده حتما 

اگه باز بچه میخوای و دوس داری پسر باشه حتما برو یه روش تعیین جنسیت 

وگرنه دوتا بچه داری دیگع چه فرقی داره دا حفظشون کنه برات 

برام دعاکن دلم آروم بشه

انشالله دلت آروم بشه من خودم دلم تازه تازه داره آروم میشه اوایل فهمیدم باردعرم فقط گریه میکردم الان فکر میکنم ناراحت میشم ولی خدا بهمون صبر بده انشالله

از قضا یه تو که زود تر بتونی قبول کنی این روزا روزای عزیزیه زیاد دعا کن توروخدا برا منم دعا کن تو دل شکسته ای دعات زود قبول میشه 

خدا بچه داده بهم ازش بهواه شرمندم نکنه بتونیم تامینشون کنیم و بتونیم خونه بخریم 😔