2777
2789

توروخدا کمکم کنین 

شرایط باشگاه گرفتن 

و شاگردو از کجا پیدا میکنین 

س نوع رقص کافیه بلد باشی

مسیحی هستم :)                                اسمم دبورا هستش 🍓 اعتماد بنفسشو اوایل نداشتم با کمک شماها عاشق اسمم شدم ب تازگی🤍در تاریکی اگر نوری یافت نکردی با دقت بیشتری بنگر شاید نور خود تو باشی🧡

منم میخوام مربی بشم البته رقص نه 

موندم مربی چی بشم کددم رشته ورزشی برم هیچکسم راهنمایی نمیکنه

اهداف ۱۴۰۴ =خودسازی و شاد بودن  و اصلاح وزن ۱۴۰۴/۱/۱شروع رژیم وزن فعلی: ۷۸ وزن هدف :۶۸ 😊سعی میکنم شاد باشم 😄تاپیکای خنده دار منو تگ کنید 💚🌱

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میخوای یاد بگیری ؟ پیجای اینستا هستن ولی بیاد خونت خصوصی خودمم خوب پیدا نکردم و خیلیم گرون میگیرن

پیجایی ک بلدیو میشه بم بدی 

واس بلد بودن ک بلدم فقط دورهای مربیگریش مونده 

فق اینک چجوری باشگاه بگیرم مشتری چجوری گیر بیارم

مسیحی هستم :)                                اسمم دبورا هستش 🍓 اعتماد بنفسشو اوایل نداشتم با کمک شماها عاشق اسمم شدم ب تازگی🤍در تاریکی اگر نوری یافت نکردی با دقت بیشتری بنگر شاید نور خود تو باشی🧡

باید بری باشگاه و اگه مربی هستی بهشون بگی یه تایمی رو بذارن برای مثلا رقص زومبا یا سالسا یا شافل دنس 

و چندتا هنرجو بگیری حتی اگه تعدادشون کم باشه

بعد ک کارتو دیدن کم کم بقیه هم ترغیب میشن و میان ثبت نام میکنن

عمق فاجعه اونجاست که ما دهه هفتادیا داریم پرونده طلاق دهه هشتادی هارو میبندیم( -_-)درخواست دوستی پذیرفته نمیشود حتی شما

باید بری باشگاه و اگه مربی هستی بهشون بگی یه تایمی رو بذارن برای مثلا رقص زومبا یا سالسا یا شافل دنس ...

سلام بنظرت هزینه ای ک باید ب باشگاه پرداخت کنم چجوریه 

پیجایی ک بلدیو میشه بم بدی واس بلد بودن ک بلدم فقط دورهای مربیگریش مونده فق اینک چجوری باشگاه بگیرم ...

ببین باشگاه برو خودتو معرفی کن اگه بلدی 

بزن تو اینترنت مهسا دنس 

ولی عربیش خوبه ایرانیش مدرنه ایرانی مثل خودمونو میخوای چند تا پیج هست نتم ضعیقه دوباره یه یاد اوری کن بهت بگم پیجاشو رقصای ایرانی لازمت میشه برم بگردم ؟ 

چه رقصایی بلدی ؟ 

من عربی بلدم ولی خیلی پیشرفته نه در ی حدی 

ببین باشگاه برو خودتو معرفی کن اگه بلدی بزن تو اینترنت مهسا دنس ولی عربیش خوبه ایرانیش مدرنه ایرانی ...

تغریبا فارسی عربی کوردی رو تا حدی بلدم 

اره احتیاجم میشه اگ پیدا کنی خیلی لطف کردی🥲

سلام بنظرت هزینه ای ک باید ب باشگاه پرداخت کنم چجوریه

سلام

شما الان کارت مربیگیری داری ؟

اول چندتا فیلم از خودت بگیر و نشون منشی و بقییه مربی ها بده 

بگو من توی این حیطه هست کارم و اسم چندتا باشگاهایی ک همون دور و اطراف رفتی و مربی هاشون رو میشناسی حتما بهشون بگو ک فکر نکنن مبتدی هستی

بعدش میگی من درصدی کار میکنم مثلا ۴۰-۶۰ یا ۵۰-۵۰ 

بعدش برنامه غذایی میدی کنار رقص و تمرینت 

بعدش کانال میزنی و بچه هارو اونجا عضو میکنی و اهنگ هایی ک باهاش تمرین میکنی رو میذاری داخل کانالت و از هنرجوهات میخوای ک با اهنگا تمرین کنن

بعدش میری چند دست لباس ورزشی میخری و با قیمت مناسب میذاری توی پیجت و از این طریق هم میتونی کسب در آمد کنی 

عمق فاجعه اونجاست که ما دهه هفتادیا داریم پرونده طلاق دهه هشتادی هارو میبندیم( -_-)درخواست دوستی پذیرفته نمیشود حتی شما

تغریبا فارسی عربی کوردی رو تا حدی بلدم اره احتیاجم میشه اگ پیدا کنی خیلی لطف کردی🥲

اینستا 

tamgolld 

setiyamoon 

یدونه دگم هست بعدا پیام بده دوباره چک کنم اینستا بالا نمیاد 

عربی که هزار تا دارم م ه س ا د ن.  س یدونش 

و یه مدت سرچ کنی دنسرا رو هی برات میاره پیشنهاد