2777
2789
عنوان

تو فامیلو آشنا زنو شوهری دیدین که دلخوری دارن واسطه آشتیشون بشید

| مشاهده متن کامل بحث + 496 بازدید | 46 پست

اول بنظرم اینکار درست نیست 

اول بهتره پدر و مادر دوطرف خودشون رو دخالت بدن ، بزرگترا و کسایی که حرف و نظراتشون منطقیه 

و بعد هم مشاوره 

ما در جایگاهی نیستیم که به دو طرف مشاوره بدیم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیر دخالت نمیکنیمچون درخواستی ازمون نشدهتوی روابط دو نفر که بالغ هستن و ازدواج کردن نباید دخالت کنیم ...

ببخشید من میتونم باشما یکم صحبت کنم اخه شما خیلی منطقی هستین و فکر میکنم میتونین درست راهنمایی کنین

میشه یه صلوات واسم بفرستین☺....خدایا نا امیدم نکن...❤

ببین این کار بلدی میخواد استارتر 

برادر من و خانومش بلد نبودن ولی اصرار عجیبی به این کارا داشتن حتی طرف سر خونه زندگیش بود میکشوندنش خونشون سر بحثو باز میکردن طرف اگه دو تا ناله میکرد اینا فردا در خونه یارو بودن برای حرف زدن با همسرش

نتیجه ؟ چند تا طلاق 

کلی بی احترامی از بقیه دیدن ...

اصلا بلد نبودن اصلا 

من تجربم رو بگم

یکبار دونفر پای طلاق آشتی دادم و به ظاهر خوب شدن برگشتن سر زندگی

دوماه بعد باز همون آش و کاسه رو داشتن و ایندفعه ازمنم شاکی شدن گفتن تو نذاشتی جدابشیم تقصیر توهست 

دوتا فرد بالغ وقتی خودشون صلاح دیدن ک جدا بشن آشتی دادنشون سخته..بنظر من دخالت نکنید بهتره

من ترجیح میدم افسوس بخورم که چرا اون کار رو انجام دادم تا اینکه افسوس بخورم کاش اون کارو انجام میدادم!
ببین این کار بلدی میخواد استارتر برادر من و خانومش بلد نبودن ولی اصرار عجیبی به این کارا داشتن حتی ط ...

آفرین دقیقا همینطوره

این کار بیشتر از ریش سفیدا و بزرگترای باتجربه بر میاد. 

خیلی ها بخوانم کار خیر کنن بیشتر خراب کاری می کنن

دخالت نکردن با بی تفاوتی خیلی فرق داره ها

اخه ببین بعضی ها میان اشتی میدن این واقعا کار درستی نیست

نهابت اینه که بشینی با هر دو طرف جدا حدا حزف بزنی که نرم بشن تصمیم نهایی با خودشون باشه

برای خودت معیار های مختلف و رنگی رنگی نذار، یه روزی یه جایی یه ادمی میاد سر راهت که با هیچکدوم از معیار های ذهنیت سازگاری نداه ولی عجیب با معیار های قلبت میسازه.✨ 

اول بنظرم اینکار درست نیست اول بهتره پدر و مادر دوطرف خودشون رو دخالت بدن ، بزرگترا و کسایی که حرف و ...

نه در جایگاه مشاور،در جایگاه دلسوز

خوبی دو طرفو یکم بیشتر جلو چشمشون بیاریم،اشتباهاتشونو یکم کمرنگتر نشون بدیم....