2777
2789
عنوان

تو فامیلو آشنا زنو شوهری دیدین که دلخوری دارن واسطه آشتیشون بشید

| مشاهده متن کامل بحث + 496 بازدید | 46 پست
خیر دخالت نمیکنیمچون درخواستی ازمون نشدهتوی روابط دو نفر که بالغ هستن و ازدواج کردن نباید دخالت کنیم ...

اگه آدما انقدی که شما فکر میکنید عاقلانه و سنجیده عمل میکردن آمار طلاق اینقد فضایی نبود.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی واسطه شدم مادر که همه بعد از چند سال باز دارن کنار هم بخوبی زندگی می کنن برا یکی رفتم خدا رو شاهد می گیرم که به طرف  گفتم بزار دست تو ببوسم اما  جدا نشو بخاطر بچه ات که خدا رو شکر برگشت سر زندگیش الان دیگه بچه هاش بزرگ شدن

دمت گرم🤣🤣🤣بعضیا کلا دنبال مقصرن،حتی تو بهترین شرایط

بخدا شوهرش انقدر هم بد نیس‌.....ن اهل خیانت ن مواد...سیگار میکشه مشروب میخوره...ولی نه خیلی زیاد....فقط درآمدش کمه...ماهی ۴۰ تومن اگ هر روز کار کنه درآمد دارن ۴ نفرن..(دوتا بچش ازدواج کردن).ولی خب هر روز کار نیس....خالم میگ‌ منو مسافرت نمیبره...خرید نمیبره منو...

مامان دوتا پسر شیطون بلا🥰درون‌گرا هستم و حوصله بحث و کل کل ندارم درخواست دوستی قبول نمیکنم

اگه آدما انقدی که شما فکر میکنید عاقلانه و سنجیده عمل میکردن آمار طلاق اینقد فضایی نبود.

لطف دارید حرفم همینه که عقل رو که نمیشه به کسی با نصیحت تزریق کرد

اون زوج با نصیحت بقیه عاقل نمیشن

سایت از صدا پر است و از حرف خالی...

خیلی واسطه شدم مادر که همه بعد از چند سال باز دارن کنار هم بخوبی زندگی می کنن برا یکی رفتم خدا رو شا ...

خدا خیرتون بده.از جایی که انتظارشو ندارید بهتون خیر میرسه مطمئنم❤️

همون زندگب اگر دوباره به مشکل بخوره طرف میگه تو کردی

برای خودت معیار های مختلف و رنگی رنگی نذار، یه روزی یه جایی یه ادمی میاد سر راهت که با هیچکدوم از معیار های ذهنیت سازگاری نداه ولی عجیب با معیار های قلبت میسازه.✨ 

لطف دارید حرفم همینه که عقل رو که نمیشه به کسی با نصیحت تزریق کرداون زوج با نصیحت بقیه عاقل نمیشن

یه وقتایی ادما با یسری حرفا به خودشون میان.منظورم بیشتر رو کساییه که واقعا خودمون میدونیم مشکلشون جدی نیست

برای چی باید تو زندگی دو نفر دبگه دخالت کنیم، وقتی انقدر بت بلوغ نرسیدن که خودشون مشکل رو حل کنن

ببین هرجا دیدی کار یه زوج به خانواده کشید یعنی نمام، تمااام

برای خودت معیار های مختلف و رنگی رنگی نذار، یه روزی یه جایی یه ادمی میاد سر راهت که با هیچکدوم از معیار های ذهنیت سازگاری نداه ولی عجیب با معیار های قلبت میسازه.✨