2777
2789
عنوان

زیادی ناز کردم

216 بازدید | 16 پست

دوستم(پسر) یک ماهه پیش دعوا کردم و قهر کردم خیلی زنگ زد جواب ندادم تا هفته ی قبل که جواب دادم و با ناراحتی گفت گذاشتی رفتی همش دروغ بود و اینا منم حال جسمیم خوب نبود گفتم بزار به مریضیم برسم گفت زنگ بزن رفتی دکتر و هر چی شد چند بار گفت گفتم دست از سرم بردار بزار تو ارامش به دردم برسم گفت فعلا خداحافظ گفتم چه فعلنی دارم میگم نباش و قطع کردم فک میکردم سال نو زنگ میزنه اخه هر چی بود و قهر بودیم مناسبتا یه پیام میداد اما نداد دلم براش تنگ شده من از روی عصبانیت و درد و مرض توپیدم بهش حالا ۳روزه کلا زنگ نزده

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الهی خو ت زنگ بزن

اصلا من زنگ نمیزنم همیشه اون میزنه من گاهی شاید کار واجب داشته باشم اون هر روز سر کار بودم زنگ میزد بهم الانم انقدر گفتم نمیخام باشی میگم زنگ بزنم میگه خواسته ناز کنه دیده محل ندادم خودش پا پیش گذاشت

حالا قهر من با پارتنرم ده دقیقه ست اونم میگه اگه قهرت تموم شد بیا بغلم بعد آشتی 🫠😂 البته قبلا اینط ...

من خیلی بد قهرم قشنگ قهر کنم دو هفته جواب نمیدم اخرین بار دوماه اصلا جواب ندادم نمیدونم چرا ول کن من نیست اخلاق ندارم اصلا

اصلا من زنگ نمیزنم همیشه اون میزنه من گاهی شاید کار واجب داشته باشم اون هر روز سر کار بودم زنگ میزد ...

ت رابطه غرور معنی نمیده مگه همش قراره آقایون ناز بکشن یا تلاش کنن اخه عزیزم پس برو پیم یا زنگ بزن بهش فردا نیای گریه کنی بگی رفته ها راه حل بدید

ت رابطه غرور معنی نمیده مگه همش قراره آقایون ناز بکشن یا تلاش کنن اخه عزیزم پس برو پیم یا زنگ بزن به ...

وقتی هستم خیلی خوبم قهر کنم زمین و زمان و بهم میدوزم یه بار که این اهنگروبرام بفرستات میگه دیوارتم مگه هی مینویسی و هی پاک میکنی زخمای مرده رو   نمیدونم چی چی