2777
2789

اون گفت شرایط اینکه بخوام برات وقت بزارمو ندارم...وقتی نمیتونم اندازه ای ک لیاقتته برات وقت و توجه بزارم ترجیح میدم کلا نباشم...

خودشم خیلی ناراحت بود؛بهش گفتم نشدن نداریم تو نمیخوای وگرنه اگر بخوای هرچقدرم ک سرت شلوغ باشه واسه وقت گذاشتن با کسی ک دوسش داری فرصت پیدا میکنی.

تک تک کاراشو گفت و گفت دوست دارم درحدی ک شایستته برات وقت بزارم و خب نمیتونم...

بالاخره ی روزی جدا میشیم الان بشیم راحت تریم و من تصمیم عقلانی گرفتم.

روز اول عیدی انقدر گریه کردم ک چشمام دیگ باز نمیشههه...قفسه سینه ام درد میکنه دست چپم درد میکنه....

حس میکنم دارم می میرم

از من طلبی نداری پس مراقب حرف زدنت باش😉سایت جای خالی کردن عقده و کمبود و خَلاهای شخصیت شما نیست🙌اگ جواب کامنتتو ندادم یعنی《جواب ابلهان خاموشیست》حکیم ابوعلی سینا💫

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آیسان اسلامی رلت بود

نه

از من طلبی نداری پس مراقب حرف زدنت باش😉سایت جای خالی کردن عقده و کمبود و خَلاهای شخصیت شما نیست🙌اگ جواب کامنتتو ندادم یعنی《جواب ابلهان خاموشیست》حکیم ابوعلی سینا💫

یک روزی افسوس میخوری ک چرا چنین روزی برای چنین ادمی اشک ریختی...‌‌‌

اجی من الان دارم میترکممممم

ارزش گریه هم ندارهآدمی که کلا هدف خاصی باهات نداشتهبیخیالش بشو

گفت فک نمیکردم ب اینجا بکشه.فک میکردم با این حجم مشغله کاری میتونم مدیریت کنم ولی نشد...

بهتر که رفت. منم همچین روزی یه نفر همچین حرفایی بهم زد و رفت بعدش با یه آدم بهتر آشنا شدم

دارم دق میکنم فقط خدا میدونه چ حالی دارم.همینجوری داره ار چشام اشکه ک میچکه

گلم منم بگم ایشون اصلا نمیخوادت یا متوجه شدی

میگه بحث نخواستن نیس بحث اینه ک شرایطشو ندارم وقت ندارم و این حرفا

بقرآن دارم می میرم