2777
2789
عنوان

وای از تعجب دهنم باز موندهه

| مشاهده متن کامل بحث + 387 بازدید | 32 پست
دیووتم کردهمامانم داشت از دستم میکشیدش بیرون یعنی انقدر زدمشاا

حالا نزنش طوری نشده که

فقط محیط اینجا برای ی بچه ۱۴ ساله اصلا مناسب نیست

انسانیت یعنی اگه شرع و قانونی هم وجود نداشته باشه بازم آدم خوبی باشی👌
حالا نزنش طوری نشده کهفقط محیط اینجا برای ی بچه ۱۴ ساله اصلا مناسب نیست

منم برا همین میگم

این هیچ اون تاپیکای مسخرشو کجای دلم بزارمم

⛓️🤕قابل توجه خانومای محترم...اکانت من قبلا دست کسی دیگه ای بوده متاسفانه...از تاریخ14۰۳/۱۲/۷دست خودم افتاده..

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میگم بچه ها کسی میدونه اکانتو چجوری میشه پاک‌کرد دوباره با همین شماره اوکی کرد؟

⛓️🤕قابل توجه خانومای محترم...اکانت من قبلا دست کسی دیگه ای بوده متاسفانه...از تاریخ14۰۳/۱۲/۷دست خودم افتاده..

بد کردی ..سنش خیلی حساسه

کاری که اون‌کرددد بد نبودههه

دوستیم خیلی ولی خب کارش اشتباه بوده

نمیشهمیشه رمزو عوض کنی

من رمزو عوضم کنم دیگ فایده نداره ک 

تاپیکاا

کارش اشتباه بوده ولی سنش برای کتک خوردن مناسب نیس کاش بهش میگفتی اینجا مناسب سنش نیست و ..

همون چن باری که پیش هم بودیم توضیح داده بودم بهش 

ولی خب الان شاکی بودم 

کتک میخوره تا تکرار نکنه

والا همه تاپیکای اینجا مسخره شده😄

این دیگههه بدترع ابروم جلو همه رف فک کنم 

اخه دختر ۲۱ ساله این تاپیکارو میزارععع مگه

تاپیک ها رو لینکش رو بزار توی تاپیک حذف، تا نی نی یار حذف کنهچند روز زمان میبره فقط

۸۹ تا تاپیکک

حالا بزاریم ۲۰ تاشو خودم زدم بقیه رو چیکار کنمم

همون چن باری که پیش هم بودیم توضیح داده بودم بهش ولی خب الان شاکی بودم کتک میخوره تا تکرار نکنه

نمیدونم چی بگم ..

چون هرچقدر هم توضیح بدم اشتباه بوده بازم کاریه که شده 

ولی به عنوان کسی که شغل آیندش مرتبط به همین موضوعه و اینو میدونه چقدر کتک خوردن تو این سن برای آینده بچه بده ، ازت خواهش میکنم تکرارش نکن 🥲

-تعلیق