2777
2789
عنوان

ببینید من حساسم یا حق میگم

89 بازدید | 15 پست

یکی از اقوام هی دست ها ی بچم رو میبوسه بچم ۶ماهشه می‌کنه تو دهنش منم میبینم می‌بوسه می شورم حالا دیده ازلجش زیاد بوس می‌کنه میگی تو حساسی

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بهش خیلی محترمانه بگو: شاید حق با شما باشه و من خیلی حساسم ولی بهرحال مسئول سلامت و زندگی بچه م منم و شما هم لطفا به حساسیت من احترام بذار وگرنه ناچارم علیرغم میلم بچه م رو نزدیک شما نیارم و ندم بغلتون!

بعدشم اگه دیدی تکرار کرد با خونسردی بچه تو بگیر و تا جای ممکن ازش فاصله بگیر!

واقعا چقدر بعضیا خرن و پررو

متاسفانه نمیشه اعصابمو خراب کرده امروز .خودش می‌بیند ولی ازرونمیره میگه باید عادت کنه سوسول می‌کنی ب ...

بگو به تو چه که تو تعیین میکنی من بچه م چطوری تربیت و مراقبت بشه؟؟؟🤦‍♀️🤦‍♀️

متاسفانه نمیشه اعصابمو خراب کرده امروز .خودش می‌بیند ولی ازرونمیره میگه باید عادت کنه سوسول می‌کنی ب ...

باید بشه اون بچه توعه اگه ناراضی هستی نباید دست بزنه ربطیم به حق بودن و حساس بودن نداره نمیخوای پس نباید دست بزنه 

M♡R

پدرشوهرمه نمیشه اینجوری بگم

هر کی میخواد باشه! یه بار ناراحت میشه ولی به جاش یاد میگیره به خواسته ت احترام بذاره

من شوهرخواهرم سبیلهای خیلی زبری داشت دو دفعه بچه مو بوسید باعث گریه ش شد دیگه نذاشتم ببوسدش، ما با رفتارمون به دیگران یاد میدیم تا کجا اجازه دارن پیش برن!