2777
2789
عنوان

دهنم بو میده😭

903 بازدید | 70 پست

الان که دارم می‌نویسم قبلش کلی گریه کردم.

نمیدونم این موضوع رو باید به کی میگفتم.

چند نفر از نزدیکان گفتن دهنم بو میده و خودم میدونم از معدمه دکترم رفتن زیر نظرش بودم اما دهنم هنوووز بو میده.یه ذره از تایم غذا بگذره بو‌ میگیره و قشنگ حس میکنم معدم خالیه.روی زبونمم پرز سفید دارم.

خوااااهش میکنم کمکم کنید به خاطر این مشکل از اجتماع و حرف زدن میترسم🙂

رفلاکس داری؟ عرق نعناع بخور هم بو دهنتو کم میکنه هم برا رفلاکست خوبه

روزی به خودت می‌آیی و میبینی هر چقدر برای  بودنش جنگیدی او برای نبودن تلاش کرد هر چقدر برای جای خالی‌اش جنگیدی او برای نیامدن تلاش کرد ... از یک جایی به بعد  میفهمی که باید کنار آمد با خودت با نبودنش با جای خالی‌اش با نخواستنش! از یک جایی به بعد باید بفهمی که هر چیزی با تلاش نتیجه میدهد الّا عاشقی!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دندون پوسیده نداری؟ 

دهان شویه هم خیلی خوبه دهان خوشبو میکنه و آب نمک هم دهن ضدعفونی میکنه

روزی یکی دوبار عرق نعناع بخور تا هم دهنت خوشبو کنه و هم معدت تسکین بده

آدامس نعنایی هم بجو 

به جای اینکه منتظر باشم کسی بیاد زندگیم تغییر بده و خوشبختم کنه خودم باید دست به کار بشم و خودم خوشبخت ترین کنم

بعداز این قرصای خوشبو کننده هم بخر یکی دو ساعت دهنتو خوشبو نگه میداره گرونم نیسن ارزونه

روزی به خودت می‌آیی و میبینی هر چقدر برای  بودنش جنگیدی او برای نبودن تلاش کرد هر چقدر برای جای خالی‌اش جنگیدی او برای نیامدن تلاش کرد ... از یک جایی به بعد  میفهمی که باید کنار آمد با خودت با نبودنش با جای خالی‌اش با نخواستنش! از یک جایی به بعد باید بفهمی که هر چیزی با تلاش نتیجه میدهد الّا عاشقی!

گلوت چرکی نیست ؟مشکل گوارشی نداری؟مسواک مرتب میزنی؟دندونات سالمن؟لثه ات عفونت نکرده ؟

دندون پزشکی رفتم و مشکل لثه ندارم.

مسواکم مرتببب میزنم.

گلومو نمیدونم فک نمیکنم...

سلامم خانوومیییسال نوت مبارک باشههه🌚❤️

سلام عزیزم مرسیی فدات سال نو خودتم مبارک ایشالا که همیشه سلامت باشی❤

نخ دندون بکش روی زبون و لثه هات و دندونهات رو مسواک بزن 

دکتر هم باید دارو بده برای معده ات دارو بده 

آقایون در تاپیکهام شرکت نکنید و درخواست دوستی هم نفرستید لااقل نی نی سایت و بذارید واسه خودمون باشه اه. دوستان تاریخ تولدم رو اشتباه زدم چون گیر داده بود که وارد کن منم یه چرتی وارد کردم

واقعاً جوابه؟اگه خوب بشم تا عمر دارم دعات میکنم

آره من خودم مشکل معده دارم عرق نعناع و زنیون خیلی خوبه پودر زنجبیل بعد از غذا هم برا بیماری های گوارشی خیلی خوبه من خودم برا معده دردم قرص زنجبیل میخورم عالی عمل میکنه