آقا انصافا خیلی ها رو دیدم که درمورد سرطان تاپیک میزنن و متاسفانه هم زیاد شده بخاطر شرایط استرس و مواد غذایی و انواع آلودگی ها اول از همه هرکدومتون که این تاپیک و میبینید همین الان برا همه مریضا دعا کنید به خصوص این قشر خیلی وقتا به دعای یه نفر خدا به همه نظرلطف میکنه به خصوص تو این ایام عزیز
اما خواستم یه تجربه ای روهم بگم دوستانی که خدای نکرده مریض سرطانی دارند بدونن که بدترین دشمن آدم تو هر موردی استرسه و فکر و خیال اگر مریضی دارید بدونید بالاترین دارو براش روحیه قوی هست برا هر بیماری فرقی نمیکنه بدن خودش بهترین داروخونه اس بهترین دکتره واسه خودش اما تا زمانی که حواسش به خودش جمع باشه با روحیه سالم نه استرس ! من خودم یه پسر عموی جوون داشتم که خیلی ثروتمند بود و این بیماری رو گرفت و کل اروپا رو زیر و رو کرد و.. اما براردخانمش که دکتر بود بهش گفته بود بگید ده روز بیشتر زنده نمیمونه که به دوروز نکشید سکته کرد از ترس آخه به خدااا این مریضی رو خیلی بزرگ کردن من نمیدونم چرا فاز یه سری دکترا چیه که به جای روحیه دادن به مریض بهش استرس میدن چون هنوز درک نکردن که بالاترین دارو روحیه ای فکر میکند دروغ میگم برید یه کم تحقیق کنیدیه نفر یه پیرمردی که سرطان حنجره داشت بعد دکتر به پسرش گفته بود این همین کند روزه بیشتر عمر نمیکنه اما پسرش بهش نگفته بود و اون پیرمردها هم مدام آب کرفس و آب سیب میخورد و اصلا خودشو نباخت و روحیه قوی داشت که الحمدالله خوبه خوب شد تازه وقتی این مریضی رو داشت تقریبا نود و خورده ای سنش بود شاید باورتون نشه اما واقعا امیدتون به خدا باشه و اینو بدونید بالاترین دارو واسه یه مریض روحیه قویه نه هر چیزی دیگه ای چون که تاثیر روح رو جسم خودش بالاترین داروعه نود درصد بیماری هام از استرس و فکرو خیاله و منشا فکری و روحی داره به امید سلامتی همه مردم عزیزمون وشفا همه بیماران