2777
2789

مامان خانوما این تاپیکو زدم چون بچه هامون همسنن تقریبا میتونیم توی مسائل بچه داری و مشکلاتش همدیگه رو کمک و راهنمایی کنیم اگه موافقین شروع کنیم 

زاگرس 🌋🌋☉🌋🌋 نفس ندارد...

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دخترم .فروردین 94 ...امونمو بریده ...خسته شدم بابااااا .به حرفم گوش نمیده .غذا نمیخوره ...حسوده ..وا ...

من شهریور وای وابسته نه ولی خیلی شیطونه  و حرف گوش نکن چارش بی محلیه فقط

زاگرس 🌋🌋☉🌋🌋 نفس ندارد...
من شهریور وای وابسته نه ولی خیلی شیطونه  و حرف گوش نکن چارش بی محلیه فقط

بابا خونمون شده دیوونه خونه انگار یا اون داره داد میزنه یا من ...همسایه ها فکر کنم میشنون ...الان دوساعته داره مداد رو با نوک تیز میزنه به سرم هی میگم نکن .نکن ...تا داد کشیدم سر تا ول کرد...خسته شدم از این داد و بیداااااد

من هموز پوشک میکنم تاصراری به گرفتن ندارم تا خودش تواناییش رو کسب کنه الان چند وقته خبر میده ولی تو پوشک شما چی گرفتین ؟ البته تا سه سال طبیعیه

زاگرس 🌋🌋☉🌋🌋 نفس ندارد...
بابا خونمون شده دیوونه خونه انگار یا اون داره داد میزنه یا من ...همسایه ها فکر کنم میشنون ...الان دو ...

پسر منم همینه فکر کنم بخاطره سن باشه

همه تلاشم رو برای شاد بودنم میکنم😄 شادی ام انتقام من از دنیاس😊
بابا خونمون شده دیوونه خونه انگار یا اون داره داد میزنه یا من ...همسایه ها فکر کنم میشنون ...الان دو ...

میدونم ولی اون ازین کار خوشش میاد فکر میکنه توجه میکنی پس بی محل باش یاحواسشو پرت کن  تنها راهشه باور کن منم مثه تو تاپیک قبلیام هست ولی با مشاور صحبت کردم گفت فقط بی محلی پرت کردن حواس و تشویق کار مثبت 

زاگرس 🌋🌋☉🌋🌋 نفس ندارد...