2777
2789

بهش خیلی وابسته ام 

اوایل مشکلش این بود که گوشی نداره

چند روز پیش بهش گوشی دادم 

هنوز خبری ازش نیست

بنظرتون چیکار کنم

بهش گوشی دادی؟؟؟؟؟

ناراحت نشی پس حقته اینطوری رفتارکنه

یاحضرت ابوالفضل علیه السلام حاجتم را بده بحق برادرت امام حسین علیه السلام خواهش میکنم آقاجان منتظرم🥺🥺.دکتر انوشه میگه:اعتمادالمثنی نداره✋️یاحضرت ابوالفضل عباس(ع)حاجت دارم شفاعتم کن.دلم اسیر چَشی بی که هیچ وفا ناشت.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرا؟

شمابگوچرابهش گوشی دادی؟

این زمونه میشه پسری گوشی نداشته باشه؟

اون اگه میخواست یک گوشی نوکیا ساده حتی کهنه ودست دوم تهیه میکرد که باتو درارتباط باشه

یاحضرت ابوالفضل علیه السلام حاجتم را بده بحق برادرت امام حسین علیه السلام خواهش میکنم آقاجان منتظرم🥺🥺.دکتر انوشه میگه:اعتمادالمثنی نداره✋️یاحضرت ابوالفضل عباس(ع)حاجت دارم شفاعتم کن.دلم اسیر چَشی بی که هیچ وفا ناشت.

چند وقت پیام نمی‌دادم اونم همینطور

پس دلش نمیخواد توجه کنه یا در ارتباط باشه، هیچی زوری نمیچسبه قشنگم

چه ها با جان خود دور از رخ‌ِ جانان خود کردم                       مگر دشمن کند اینها که من با جانِ خود کردم

پارتنر منم اهمیت زیاد نمیده اما من فهمیدم مشکلش اینه که درونگراس با مجازی زیاد حال نمیکنه حضوری اوکی ...

اینم همینطوره 

وقتی میرم میبینمش 

رفتارش خیلی بهتره

شمابگوچرابهش گوشی دادی؟این زمونه میشه پسری گوشی نداشته باشه؟اون اگه میخواست یک گوشی نوکیا ساده حتی ک ...

دختره 

حس میکنم پیشنهادمو بزور قبول کرده

ولی سه بار ازش پرسیدم

اگه اوکی نیستی بیخیال بشیم

میگه مشکلی ندارم