2777
2789

من و شوهرم دوتا بچه داریم.فامیلیم.بچه اول سالم بچه دوم معلول.رفتیم آزمایش ژنتیک دادیم محرز شد زن معیوب مشابه داریم.دکترا میگن بچه دار شدن خیلی ریسک داره.

حالا من که نمی‌خوام بچه دار شم.کلا شوهرم یه آدم ناجوره می‌خوام طلاق بگیرم.میگه طلاق نمیدم میخام بدونم اگه دو نفر مشکل ژنتیکی داشته باشن آیا قاضی رای به طلاق میده حتی بدون رضایت مرد ؟

اینم بگم من در قبال بچه معلوم مسئول هستم به شوهرم میگم یه مدت بزاریمش بیمارستان روانی قبول نمیکنه میگه همین مونده جگر گوشه مو بندازم تیمارستان.فک می‌کنه با این کار در حقش اجحاف کرده.میگه خودت برو تیمارستان روانی تویی.بخدا دیگه کم آوردم.همش کتکمون میزنه‌.همین دیشب بعد از احیا که از مسجد اومدیم ساعت ۲ نصف شب هممونو گرفت به باد کتک.دیگه واقعا نمیتونم تحمل کنم تو این زندگی بمونم

توروخدا اگه میدونید چیزی کمکم کنید.آیا زن معیوب باعث رای قاضی به طلاق میشه؟دیگه دنگ و فنگ نداشته باش ...

چرا کتک زدنش مطرح نمی کنی به دادگاه؟

اگه اثاری روی بدنت داری خدای نکرده ببر به پزشک قانونی نشون بده

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.