2777
2789
عنوان

لطفاً بیاید پای جونم وسطه

145 بازدید | 5 پست

سلام دوستان 

من ۲۰ سالمه و با درد شدید تنگی کانال و بیرون زدگی دیسک و مشکلاتی تو ستون فقراتم رو به رو هستم یکسالی هست این مشکل هارو دارم ولی کنترل شدن تا اینکه الان دیگه قابل کنترل نیست و تشدید پیدا کرده خیلی دکتر رفتم برای اینکه ببینم تشخیص ها چطوری هست تا آخر سر نتیجه شد عمل کردن 

لطفاً ازتون خواهش میکنم تمنا دارم نه برای تبلیغ چون خدا رو خوش نمیاد یکی بخاطر تبلیغ الکی بره زیر تیغ جراحی و بعدا هزار و یک مشکل براش به وجود بیاد 

پس لطفاً ازتون خواهش میکنم هر کسی دکتر جراح مغز و اعصاب که واقعا کارش فوق‌العاده باشه رد خور نداشته باشه میشناسه معرفی کنه خیلی ممنون میشم ازتون 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

سلام خوبی من همین مشکل رو داشتم 3تا دیسک کمرم پاره شد اصلا به جراح ها گوش ندادم رفتم طب سنتی خداکمک کرده الان 4سال که خوبم

hakim kamangar 

تو اینستا سرچ کن تو استان کردستان خودت کجایی هستی کمکت کنم تا بری پیشش؟

ارکان هستم

سلام خوبی من همین مشکل رو داشتم 3تا دیسک کمرم پاره شد اصلا به جراح ها گوش ندادم رفتم طب سنتی خداکمک ...

بسلامتی خداروشکر 

منم زیر بار این جراح ها نرفتن 

یه دکتر پیدا کردم کارش خوبه با دارو و رعایت جلوی درد و گرفتم و الان خوبم خداروشکر 

سلام خوبی من همین مشکل رو داشتم 3تا دیسک کمرم پاره شد اصلا به جراح ها گوش ندادم رفتم طب سنتی خداکمک ...

من تهرانم تا کردستان خیلی دوره مگر یه روزی مجبور بشم