2777
2789
عنوان

عیدی رلم

| مشاهده متن کامل بحث + 1391 بازدید | 119 پست
برا منم خواست عیدی بده قبول نکردم

اصولا نباید سوال کنه منم باشم روم نمیشه بگم آره بزن

خودش باید بزنه بگه عیدیه 

هر چی راجبه من شنیدی لطفاا باور کن...من نه فرصت نه حوصله ی توضیح دادن دارم...اگه خواستی خودتم میتونی بهش اضافه کنی 🙃😊🙃
🤣🤣 هیچی خیلیم‌عاااالیمن کاش پارتنری داشتم ۱۰۰ریال هم بهم میداد راضی بودم از بس بچه خوبیم و کم‌توقع ...

خوبه که نداری از شانسمون یکی مثل اسی در میومد که واس 2 تومنم ناراضی میشد 

شکرگذاری نمیکرد

فقط 1 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

محتاجِ دعاتونم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نخواستیو ۳۰ تومن میخوای؟داستان چیه چیکار کنیم خب شوهرت که نیست بگیم وای چه کم

من ازش توقعی نداشتم خوذش از روز اول گفت خرجت با خودمه سمت بابات واسه خرجی نرو 

خدایا بیا و.بغلم کن
من ازش توقعی نداشتم خوذش از روز اول گفت خرجت با خودمه سمت بابات واسه خرجی نرو

چرا خرجتو قبول کرده؟  براش کاری انجام میدی؟ 

اگ آره که وظیفشه باید میداد وآره ۲ بخوره تو سرش بهش بگو چرا کم زدی قرار بود ۳۰ بزنی 

۳۰ کجا و۲ کجا 

کادو ندیم کات میکنن🤣🤣🤣دوستم برا رلش تولد نگرف سوپرایزش نکرد پسرهههههه رفتتت🤣

اتفاقا از روز تولدش اصلا باهام حرف نمی‌زد مگر اینکه بگه برام‌کادو تولد نگرفتی 

منم باهاش کات کردم نه برا کادو برا این اخلاق ندید بدیدش

دوست عزیز ما پنج ساله باهمیم هیچ وقت ازش توقع کادو نداشتم چه تولد چه عیدی چه سالگرد و هر مناسبتی که بوده 

هیچ وقت خودمو کوچیک نکردم چون پدرم تا روز دانشجو بهم کادو و برام جشن گرفته 

الآنم که الحمد الله خودم شاغلم و مستقل 

بازم چیزی ازش نمیخوام 

رله شوهر که نیست 

شوهرش هم سی تومن نمیده

اولین دلخوشی زندگیم💕مادرم💕پلان اول ؛ دیشب همه چیز به ‹ مو › رسید پلان دوم ؛ صبح معجزه شد و ‹ مو › پاره نشد ± دو ساعت بعد از معجزه ، مامانِ بی‌خبر از اتفاقات اخیر ، برای احوال پرسی زنگ زد و گفت : ‹ دیشب کلی دعات کردم💛'💎 ›دومین دلخوشی زندگیم💕 پدر و برادر جانم 💕 با قلب مهربونشون  و خوبی های بی منت 🌈🦋‌‌ سومین دلخوشی زندگیم اومدن مردی تو زندگیم که منو با تمام بچگیام بزرگ کرد 🌱و کنارش بدون هیچ ترسی خود واقعیمم🙃 .آدم امن زندگی من🫂❤️ می‌گفت هرچقدر دل‌چرکین باشم ازت ولی دوست‌داشتنت هنوزم به دریا وصله.💙 در دل و جان خانه کردی عاقبت ...❤️🌈 خدایا شکرت بابت همه چی 💛💛 
من به خدا دوست پسرشم ندارم چ وضعیتنت تخمیههه 😭😭😂

خوبتر بخدا من خواستگار واسم میومد خلاص میشذم از این مجردی لعنتی قید عشق و همه چیو میزذم

خدایا بیا و.بغلم کن
چرا خرجتو قبول کرده؟ براش کاری انجام میدی؟ اگ آره که وظیفشه باید میداد وآره ۲ بخوره تو سرش بهش بگو ...

حتی اگرم بدنشم در اختیار پسره بزنه مگه داره تن فروشی می‌کنه که بگه من بدنمو دادم تو باید سی تومن بدی ؟!

اولین دلخوشی زندگیم💕مادرم💕پلان اول ؛ دیشب همه چیز به ‹ مو › رسید پلان دوم ؛ صبح معجزه شد و ‹ مو › پاره نشد ± دو ساعت بعد از معجزه ، مامانِ بی‌خبر از اتفاقات اخیر ، برای احوال پرسی زنگ زد و گفت : ‹ دیشب کلی دعات کردم💛'💎 ›دومین دلخوشی زندگیم💕 پدر و برادر جانم 💕 با قلب مهربونشون  و خوبی های بی منت 🌈🦋‌‌ سومین دلخوشی زندگیم اومدن مردی تو زندگیم که منو با تمام بچگیام بزرگ کرد 🌱و کنارش بدون هیچ ترسی خود واقعیمم🙃 .آدم امن زندگی من🫂❤️ می‌گفت هرچقدر دل‌چرکین باشم ازت ولی دوست‌داشتنت هنوزم به دریا وصله.💙 در دل و جان خانه کردی عاقبت ...❤️🌈 خدایا شکرت بابت همه چی 💛💛