2777
2789

بچها من با ی نفر آشنا شدم بعد قرار بود رفیق باشیم ک شناخت پیدا کنیم بعد رل بزنیم همون روز اولم رفتم دیدمش والا بهم گفت خیلی زیبایی و خیلی ازم تعریف کردد یعنی از نظر قیافه و ظاهری ک مشکلی نداشتم 

منم ازش خوشم آمد ی بارم کلی تلفنی حرف زدیم بعد این هی از اکسم سوال میپرسید اینکه دوسشداری یا برمیگردی تهش برگشت به من گفت ک وابسته نشو هرچقدر آزمون خوشا آمده یا خوب میبینی منو تو هنوز شناختی به من نداری منم چیزی نگفتم 

بعد یهو پدربزرگش فوت کرد کلا رفتن شهرستان و ازم دور شد چ عاطفی چ زنگ و پیام و اینا بعد من بشی بهش گفتم دلم تنگ میشه برات برگشت به من گفت تو سرجم دو ساعت با من نبودی نمی‌دونم چرا باید از دوری من دیونه شی و خیلی چیزا من چند روز بهش پیام ندادم اصلا زنگ ام نزدم فقط ی بار پیام دادم گفتم حالت بهتره ی بارم امروز عید و تبریک گفتم 

بنظرتون پشیمون شده ؟؟؟ چیکار کنم بهم پیشنهاد بده ی نفرم بهم گفت فوت بابابزرگش روش تاثیر گذاشته 

هیچ کاری نکن اگه دوست داشته باشه خودش میاد سمتت

آخه ن زنگ میزنه ن پیام اون چند روزم ک من پیام ندادم هیچ کاری نکرد 

من خوشم آمده ازش فکر میکردم اونم همین طوره 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

با توجه به اونچیزی ک من تجربه دارم همچین ادمی قصدش جدی نیست و نهایت یروز ولت میکنه پس بیخیالش شو

یعنی فوت پدربزرگش اصلا هیچ ربطی نداشته ؟ آخه یکی بهم گفت محبت کن بهش درست میشه 

پسرا این مدلی نیستن اگه خوشش اومده بود اصلا این حرفو بهت نمی‌زد که تو سرجمع دو ساعت با من نبودی و ای ...

بنظرت الان چیکار کنم دیگه پیام ندم بهش؟؟؟

امروز که پیام دادی برخوردش چه طور بود ؟

بهش زنگ زدم جواب نداد گفت پشت فرمونم گفتم میخواستم عیدو بهتون تبریک بگم همین لحضع زنگ زد گفت ک عید شمام مبارک خیلی لطف کردی و این حرف بعد من گفتم پشت فرمون اذیت نمیکنم میخوای برو گفت آره برسم زنگ میزنم ولی نزد 

قصدش جدی نیست فقط برای اوقات فراغت میخواسته و سرگرمی الانم حسشو نداره دیگه 

بیخیالش شو

سایه‌‌هستم۲۰‌واندی‌ساله؛درحال‌طی‌کردن‌پروسه‌خانوم‌وکیل‌شدن:) ‌من‌صرفا‌نظرمو‌برای‌استاترمی‌نویسم:/

بنظرت حرفی چیزی بهش نگم؟

نه فقط بیخیالش شو اصلا به روی خودت نیار برو سراغ یکی دیگه اینو فراموش کنی

سایه‌‌هستم۲۰‌واندی‌ساله؛درحال‌طی‌کردن‌پروسه‌خانوم‌وکیل‌شدن:) ‌من‌صرفا‌نظرمو‌برای‌استاترمی‌نویسم:/