2777
2789

روز اول عید خونه مادر شوهر رفتیم. موقع عیدی دادن به جاری و بچش نفری ۵۰ داد. به من گفت عیدی تو رو میارم خونتون میدم.

بعد روز ۱۱ فروردین وقتی که کل ظرفای شام شون رو شستم، یه ۵۰ تومنی انداخت جلوم گفت برات ۱۰۰ گذاشته بودم کنار ولی ماشین مون خرج افتاد ۵۰ برا اون خرج کردم، دیگه گفتم ۵۰ تومن ارزش نداره بیام خونتون.

بیا اینم عیدیت💸

خیلی ناراحت شدم که اینطوری تحقیرم کرد💔

ولی خداروشکر گذشت❤️🤲🌻

یا رب تو چنان کن که پریشان نشوم/ محتاج برادران و خویشان نشوم/ بی منت خلق خود مرا روزی ده/ تا از در تو بر در ایشان نشوم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وااااااای کارش بد بودهولی تو چرا کینه ای هستی فراموشش کن

خب هدفش تحقیر کردن بود دیگه چطوری فراموش کنم؟

یا رب تو چنان کن که پریشان نشوم/ محتاج برادران و خویشان نشوم/ بی منت خلق خود مرا روزی ده/ تا از در تو بر در ایشان نشوم

مادربزرگم زنده بود ۱۰ تومن داد بهم ،بابام گف حالا نمیخاد زیاد بدی 🤣۵ تومنش رو برداشت 

عمم و دختراشون هرسال ۵۰۰ عیدی از بابام میگیرن،بعد میرم خونشون ۱۰۰ میدن بهم گداها درآمدشون هم دینارا

اینکه بخوایی اسم منو با تحقیر ریپلایی کنی یابری تاپیکام رو شخم بزنی که درجوابم حرفی بزنی،تبریک میگم تو عقده ایی هستی پس اب خنک بنوش🥛😊دَر من هست هزار من،که گَر بشکند یک من زاده شود مَن دیگر...! 💚🌱(سه تاکاربری ۹۸ امو ترکوندن!دیگه خط ندارم🫤جناب سروان ولوم کن🤦🏻‍♀️) 

پس میدادی بهش میگفتی اینم عیدی من به شما و پدرجان یه پنجاه دیگه میزاشتی روش میدادی بهش

آره باید همین کارو میکردم ولی خب اون موقع خیلی ساده و نابلد بودم

مادربزرگم زنده بود ۱۰ تومن داد بهم ،بابام گف حالا نمیخاد زیاد بدی 🤣۵ تومنش رو برداشت عمم و دختراشون ...

هعیییی😂😂😂

این مادربزرگ‌ها عشقن.

مادربزرگ منم اون زمان قدیم که همه ۲۰۰ تومنی میدادن، اون به نوه ها ۱۰ تومنی و ۲۰ تومنی میداد😂😂😂

هعیییی😂😂😂این مادربزرگ‌ها عشقن.مادربزرگ منم اون زمان قدیم که همه ۲۰۰ تومنی میدادن، اون به نوه ها ۱ ...

والا این اصن عشق نبود انقد سیاست داشت

اینکه بخوایی اسم منو با تحقیر ریپلایی کنی یابری تاپیکام رو شخم بزنی که درجوابم حرفی بزنی،تبریک میگم تو عقده ایی هستی پس اب خنک بنوش🥛😊دَر من هست هزار من،که گَر بشکند یک من زاده شود مَن دیگر...! 💚🌱(سه تاکاربری ۹۸ امو ترکوندن!دیگه خط ندارم🫤جناب سروان ولوم کن🤦🏻‍♀️) 

به من همون پنجاه تومن هم ندادن

والا با عیدی دادنش بیشتر تحقیرم کرد تا محبت