2777
2789
عنوان

طرد شدگی تنهایی

72 بازدید | 11 پست

از وقتی یادم میاد همه جا همه بدون دلیل باهام بد بودن

دوستای خیلی خیلی کمی داشتم هموناهم پایدار نبود بعد چند وقت سرد میشدن و تموم

حالم بده از اینهمه طرد شدن و نخواسته شدن

چرا خدا بعضیا رو اینقد بدشانس افریده؟

عزیزم خودت دوست داشته باشه دنیای امروز حالا همینطور هستن اگه نفعی براشون نداشته باشی یه مهره سوخته میشی با تنهایی خودت زندگی کن ولذت بیر وخودت هیچ وقت سرزنش نکن

عزیزم خودت دوست داشته باشه دنیای امروز حالا همینطور هستن اگه نفعی براشون نداشته باشی یه مهره سوخته م ...

خب واقعا نمیشه 

ادم باید دلش به یجایی گرم باشه یکیو حداقل داشته باشه ی رفیق

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خودت دلیلی براش درخودت به جزبدشانسی پیدانمیکنی یه دلیل موجه

مسولیت شمادرقبال خودتان این است باافرادی دوستی کنیدوبه کسانی عشق بورزید،که به ذهن شمااحترام میگذارند!عاشق آشپزی نویسندگی وشعر،ورزش،موسیقی،محیط زیست  !خدایاامروزتاریخ پنج اردیبهشته وخیلی بیشترازروزهای دیگه عمرم دارم صدات میزنم ،یه ستاره توهفتاآسمون ندارم،سرموروشونه های بی کسی میزارم ///ولی بازم خدایاشکرت😍

نه واقعا میگم خیلی فک کردم اخلاق بدی ک خیلی رو مخ باشه ندارم

روابط اجتماعی ت چه طوره؟

مسولیت شمادرقبال خودتان این است باافرادی دوستی کنیدوبه کسانی عشق بورزید،که به ذهن شمااحترام میگذارند!عاشق آشپزی نویسندگی وشعر،ورزش،موسیقی،محیط زیست  !خدایاامروزتاریخ پنج اردیبهشته وخیلی بیشترازروزهای دیگه عمرم دارم صدات میزنم ،یه ستاره توهفتاآسمون ندارم،سرموروشونه های بی کسی میزارم ///ولی بازم خدایاشکرت😍

زیاد خوب نیسبواسطه همین مشکل

خب روروابط اجتماعیت کارکن خواستی بهت میگم چه طور

اخه هرکاری کردم نشدهچطور؟

شخصیت مردمی داشته باش،مثلا برفرض مثال توشادی وغم اطرافیانت سهیم شووخونگرم وبامحبت باش،