2777
2789

سلام بچها ۲۴ سالمه تا الان خواستگارم داشتم ولی یکیشون خوب نبوده همشون یه مشکلی داشتن چند وقت پیش همینجا دیدم یکی از سایت ادم و حوا ازدواج کرده بود کسی اطلاعی داره چطوره؟

اخه یه مورد دیدم داخل سایت همه چی اوکی ظاهرا شغل و خونه و ماشین و اخلاق و...(البته باید بیشتر آشنا شیم) و اینکه خونشونم داخل خیابون خودمونه بخاطر همین موندم در خواست وساطت بزنم یا نه؟ فقط بخاطر اینکه نزدیکه و بیشتر میتونم شناخت پیدا کنم و گرنه که خودمم به این سایتا زیاد اعتماد ندارم

میشه لطفا کمکم کنید🥺

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ادم درست چرا میره سایت همسریابی؟

درست بود دست میزاشت دختر میگرفت تمام

سر کوچه و همسایه و اشنا دختر تموم شده الان پناه برده به سایت؟

نخاله داره حتما

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دانشجوی فیزیوتراپی ۱/۴️🇹🇷🤍 چنلم :https://t.me/namersii

بستر آشنایی مهم نیست 

اما مهمه آشنایی رو طولانی کنی و ببینین کی هستن چه کارن در مورد دیگران چجوری حرف میزنن از رو حسادت و دشمنی یا نه جور دیگه ، دیگران در موردشون چجوری میشناسنش 

مادر پدرش و اطرافیانش چجور ادمایین علاوه بر خودش 

چجوری مادر پدر و اطرافیانش ازدواج کردن ، زندگیشون چجوری بوده 

چقدر تلاش میکنه دلتون رو بدست بیاره چقدر تلاش میکنه رفاه براتون فراهم کنه و خیلی چیزای دیگه و حتما حتما حتما مشاوره قبل ازدواج چند جلسه برید ارزششو داره 

🔹️🔷️ یوسف گمگشته بازآید به کنعان غم مخور🔹️🔷️💙🦋

چ فرقی میکنه کجای فضای مجازی با شوهرت آشنا بشی تلگرام اینستا روبیکا ایتا یا هر اپلیکیشن دیگه ای

اینجوری بعد شوهره سرکوفت نمیزنه تو دنبال شوهر بودی  و اینا؟ 

کلبه احزان شود روزی گلستان غم مخور... 

ببین به این قضیه واقعا مطمئنم 

تو این سایت های دوست یابی و همسر یابی

ببین حدود ۹۹ درصد مرداشون ادمای نادرستین از هرلحاظ اینا همونایین که دنبال سو استفادن برای رفع نیازاشون 

از لحاظ شغلی و مالی و اخلاقی که اصلا نیاز به صحبت نداره 

هرجا دیدی منو برام یه صلوات میفرستی!؟💗