2777
2789
عنوان

این پسر پرستی کی میخوا تموم بشه

| مشاهده متن کامل بحث + 427 بازدید | 39 پست

فعلا ك فكر نكنم تموم بشه چون حتي همين نسل جديد هم ك تاپيك بارداري و اينا ميزنن همين فسقلي هاي دهه ٨٠ ي هم دنبال پسر هستن

پس تا وقتي ما زنده ايم كنسله

بله خودمم عكس پروفايلم حذف كردم تا خود سايت برام عكس بذاره

والا مادرشوهر من عاشق دختر و دامادشه از شوهر من نه سراغی میگیره نه کاری داره با پسرهای مجردش هم همینطور پسر من اولین نوه است اما به دخترش نگاه کرد و گفت کاش بچه تو دختر بشه من پسر دوست ندارم البته برا من مهم نیست چون میدونم مادرش اینقدر بین پسر و دختر فرق گذاشتن که این بیچاره از اون ور بوم افتاده

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من که رک و راست به طرف میگم فکر کردی پسر میخواد چه گلی به سرت بزنه؟

خودمم ارزو دارم ۲تا دختر داشته باشم در اینده

روحِ برخواسته از من تهِ این کوچه بایست/ بیش از این دور شوی از بدنم می میرم.

ن دیگه با ای وی اف جنسیتی ک میخام میشه خخ

اینکارارونکن بنظرم خدا هرچی ب صلاحه همونو میده اینطوری دستکاری میکنیم میبینی دختر دار شی ک اذیتت کنه یا سرنوشت خوبی نداشته باشه چ فایدهمن هرروز ب خدامیگفتم هرچی ب صلاحمه همونو بده 

هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه می‌کنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات می‌کنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.

نمیخوام از اونور بوم بیفتمولی اطرافم ندیدم کسی از این که نتیجه آزمایش جنسیت پسر رو نشون بده خوشحال ش ...

خواهرم ۳تا دختر اورد ۴می پسر شد

همین پسرش انقد داره عذابش میده که حد نداره

نمیخوام از اونور بوم بیفتمولی اطرافم ندیدم کسی از این که نتیجه آزمایش جنسیت پسر رو نشون بده خوشحال ش ...

منم دوروبرم ندیدم دقیقا چون همه دوروبریام پسر دار میشن یسره🤣🤣

هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه می‌کنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات می‌کنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.

منم دوروبرم ندیدم دقیقا چون همه دوروبریام پسر دار میشن یسره🤣🤣

شاید برات عجیب باشه ولی من برام فرقی نداشت دختر پسر 

قبلش فکر میکردم دختره خوشحال بودم و رو ابرا بعد گفتن اشتباه بود و پسره یکم شوکه شدم ولی واقعا الانم همونقدر دوسش دارم .

ولی خب دخترم میخام ینی جزوه ارزوهامه امیدوارم خدا بعد پسرم بهم بده

فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن

والا مادرشوهر من عاشق دختر و دامادشه از شوهر من نه سراغی میگیره نه کاری داره با پسرهای مجردش هم همین ...

دقیقا مادرشوهر منو گفتی