2777
2789
عنوان

کتاب رو با چی هایلایت کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 782 بازدید | 95 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اوخ اوخ عزیزمم.. بدو برو عید دیدنی خونه خاله دیرت نشه

۱۷ سالته کلا اونیکه باید بره خونه ننه بزرگش عید دیدنی تویی با بزرگترت درست حرف بزن فعلا ساعت ۹ هه تقریبا وقت خوابته مسواکتو بزن جیشتو بکن برو لالا کن افرین

خب توکه ارزش منو مشخص نمیکنی من هررفتاری که بخوام میتونم داشته باشم کسی واسه من تعیین تکلیف نمیکنه

بابا ببند دهنتو جون جدت چهارتا جمله یادگرفتی هی تکرار میکنی فک کردی خیلی گنگ میشی؟ اگ تو حس شیشمت میگ فلانی پسره منم میگم توام ی دختر بچه ۱۲ ساله ای که زیادی گوز گوز میکنی پشت لبت تازه سبز شده البته ۱۲ ساله با ۱۷ ساله هیچ فرقی نداره جفتشون کودک محسوب میشن و بهتره بری با هم سالات حرف بزنی نه اینجا

من حالاحس شیشمم میگه بااطمینان که نمیگم پسره

قبول کن ی 💩 خوردی نمیتونی جمعش کنی تمام افراد این تاپیک با تو مخالف بودن و به حرفات خندیدن و بعضی هاشونم جز من مسخره هم کردن پس مشکل و ریشه از توعه پ بس کن ملیجک

اگه ممکنه یه وقت پشیمون بشی با مداد خط بکشاسم کتابه چیه که دوسش داری؟

دیزی دارکر، یه رمان جنایی معماییه

سُلِداد: ریشه لاتین/ اسپانیایی،برگرفته از solitude به معنای خلوت و تنهایی...؛ 

خیلی مشکوکی.. نکنه جنسیتت رو اشتباه زدی؟؟؟

احتمالا دارید شوخی میکنید دیگه، آخه این سوال من کجاش مشکوکه؟ 😅

ببین چهارساعته عضو شده، این یه رفتار دختر نیست و دختر معمولا انقدر حساس نیست که کتاباش مرتب باشه معم ...

نمیدونم چطور ممکنه همچنین فکری بکنید مگه میشه دختر مرتب و حساس نباشه؟ البته نظرات متفاوته و اشکالی نداره ولی من اگر اینجا وویس داشت حتما بهتون ثابت میکردم که یه دخترم که رو تمیز و مرتب بودن کتاب حساسه😅🙏🏻

چهارساعته عضو شده، خیلی عجیبه.. من حس شیشمم میگه این پسذه که جنسیتشش رو اشتباه زده

البته من مدت زیادی خواننده خاموش بودم چون شماره قبلم تعلیق شده بود و تازه شماره جدید گرفتم، میخواید یه سایت ناشناسی چیزی پیدا کنید براتون وویس بفرستم ببینید یه دختر مرتبم؟ 😌(چه از خودم تعریف میکنم😂) 

من روی یه کاغذ شماره صفحه اون پاراگرافی که خوشم اومده رو می نویسم و کاغذ رو میذارم بین کتابخوشم نمیا ...

ایده خیلی خوبی بود ممنونم 

۱۷ سالته کلا اونیکه باید بره خونه ننه بزرگش عید دیدنی تویی با بزرگترت درست حرف بزن فعلا ساعت ۹ هه تق ...

اصلا من مهمونی نمیرم باورت میشه 😂😂😂

فاقد اهمیته میخوام تاصبح بیدارباشم پس فشاربخورین مراقب باشین فشارتون بالا نره واسه سلامت قلبتون خوب نیستااا

𝖭𝗈 𝖩𝗎𝗌𝗍𝗂𝗌𝖾 𝗂𝗌 𝖳𝗁𝖾 𝗆𝖾𝖺𝗇𝗂𝗇𝗀 here

بابا ببند دهنتو جون جدت چهارتا جمله یادگرفتی هی تکرار میکنی فک کردی خیلی گنگ میشی؟ اگ تو حس شیشمت می ...

من باهرکس دلم بخواد اینجا میتونم حرف بزنم حتی اظهار نظر هم کنم و صرفا تواین سایت میرمو میام و دلمم میخواد، واسم مهم نیست نظرشما، شما مواظب باش خیلی عصبی نشی وگرنه با آقاییت دعوات میشه ها

𝖭𝗈 𝖩𝗎𝗌𝗍𝗂𝗌𝖾 𝗂𝗌 𝖳𝗁𝖾 𝗆𝖾𝖺𝗇𝗂𝗇𝗀 here