2777
2789
ینی کلا توی عید نمیاد خونه یاامروز سرکاره

ن نمیاد عزیزم تا ۱۱ فروردین منم ۱۲ ب بعد دکتر گفته خودتو آماده کن واسه زایمان

چو ایران نباشد تن من مباد 🇮🇷❤ دختر جنوبیم🥰 عشقم امام رضا❤😘

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آره استراحتتو بیشتر کن فعالیتتو کم...انشالله مشکلی نباشه تااخرش طی میکنیم به راحتی

ان تی دادم همچی خوب بودا اما طول سرویکسم ۳۴بود دکتر برای همین گفت استراحت کن الانم کمرم درد میکنه یکم 

انشاله زودتر ب خوبی و خوشی بگذره

ان تی دادم همچی خوب بودا اما طول سرویکسم ۳۴بود دکتر برای همین گفت استراحت کن الانم کمرم درد میکنه یک ...

اهان نه انشالله چیزی نمیشه آره استراحتتو بیشتر کن سرویکست نیاد یهو پایین

نه لکه ندارم شیافم شبی یدونه استفاده میکنم چون کمر درد داشتم دکتر شیاف داد الان ی هفتس استفاده میکنم

خوبه منم میزنم شیاف عالیه هم درد کم میکنه هم از خدایی نکرده سقط جلوگیری میکنه

من ١٧ هفته ٤ روزم توي سونو ٤ روز عقب ترم چون كشاله رانم درد ميكنه بيشتر استراحتم يه سقط پارسال داشتم اولين بچمه امشب ميرم براي جنسيت هفته پيش گفت ٨٠ درصد دختره گفت يه هفته ديگه صد در صد معلوم ميشه ان شا الله هر چي هست سالم باشه

نه لکه ندارم شیافم شبی یدونه استفاده میکنم چون کمر درد داشتم دکتر شیاف داد الان ی هفتس استفاده میکنم

منم كمرم قفل كرد زير دلم درداي پريودي داشتم دكتر شياف نداد گفت طبيعيه به نظرم استفاده نكني بهتره البته من ايران نيستم 

شياف عوارض براي خودت داره نزار تا خونريزي نداري

من ١٧ هفته ٤ روزم توي سونو ٤ روز عقب ترم چون كشاله رانم درد ميكنه بيشتر استراحتم يه سقط پارسال داشتم ...

بسلامتی عزیزم انشالله صحیح سالم بدنیا میاد ....من ۱۵ هفته و ۳ روزم دیگه انشالله بعد عید باید برم دکتر برام سونو بنویسه چند هفته خوبه بری برای آنومالی؟