2777
2789

ما وسط ماربل زدیم با کناره ها ترموال وسط هم برای برجسته کردن کار و نور مخفی طرف گف کناف میزنم بعد روش ورق هایگلاس زد...

حالا سوالم اینه کناف تحمل وزن تی وی ۶۵اینچ رو داره؟

پشت کناف کلی میله زدن بدیوار بنظر محکم میاد ولی نمایندگی که امد حسابی ضد تو ذوقمون

همه چیزایی که می شنوی باور نکن و نصف چیزی ک میبینی باور کن، دلنبند واعتماد نکن ب حرفا ب رفتارهاشون فکر کن...
اگه جیزی فهمیده باشم

آقا جای تیوی رو کناف زدیم 

تحمل وزن تی وی رو داره کناف؟

عکس طرح رو بفرستم؟

همه چیزایی که می شنوی باور نکن و نصف چیزی ک میبینی باور کن، دلنبند واعتماد نکن ب حرفا ب رفتارهاشون فکر کن...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کناف مقاومتش کمه چهارتا قوطیه دیگه ممکنه تحمل وزن نداشته باشه

پشتش نفشیه زدن مهرهای استند تی وی به نفشیه ها زدن...

نفشیه چیه منظورت نبشیه ؟؟ اون نبشی نیست قوطیه من میدونم چی میگی مقاومتشون کمه بازم سوال کن ببین چجور ...

نصاب تضمین کرد کارو

یجا پرسیدم گفت اگه پشتش از اون نبشیه ها گذاشتن اوکیه نمیدونم والا چجوری محکم کنیم دیگه

بکنیم ام دی اف بزنیم؟

نصاب عکس فرستاد واس ۷۰ اینچ ایطور نصب کرده

نه نگران نباش اگه گفته اوکیه بزار تی ویو

وای واقعا شما کارتون تو تی وی وال هست

ته دلمون خالی کرد این نمایندگی تی وی  

ولی نصاب تضمین کرد بشدت و خود طراحی داخلی که باهاس فاکتور کردیم گفتتیم تو فاکتور بنویس تحمل وزن ۶۵اینچ رو داره گفت باشه..

حالا دیگه نگیم بیا اینو بکن بجاش ام دی اف بزن؟

نه دیگه اوکیه نگران نباش.. من معمارم

اوفف خداروشکرر

ممنونم از شما