2777
2789

خیلی همه چی گل و بلبله و عالیه که همین شادی های کوچک و دورهمی و دیدوبازدید لزمون میگیرن به اسم....

تا جایی که من دیدم و عمرم قد داده بیشتر تو غم و ناراحتی به سر بردیم تا شادی.

بچه ها یه سوال بَده من امروز پیام دادم عیدو تبریک گفتم به همه!؟

نه عزیزم چرا بد باشه خیلی هم عالیه مهم اینه آدم توی دلش چی بگذره

کسی که به بلوغ عقلی رسیده در تاپیک هام شرکت کنه🙏

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه عزیزم چرا بد باشه خیلی هم عالیه مهم اینه آدم توی دلش چی بگذره

نمیدونم با خودم میگم زشت نباشه چون الان تو ایام شهادتیم

💕 اگر حرفی زدم که کمکت کرد میشه برای سلامتی و عاقبت بخیری دخترم یه صلوات بفرستی ...🙏🍀⁦♥️⁩

🔻تبعیض مسکنی به سبک وزارت راه( دولت پزشکیان )؛ حذف مجردها از حق خانه‌دار شدن!

🔹وزیر راه و شهرسازی با ابلاغ بخشنامه جدید خود، بار دیگر نشان داد که سیاست‌های مسکنی دولت بیش از آنکه بر پایه عدالت و نیاز واقعی جامعه باشد، بر اساس تصمیمات سلیقه‌ای و تبعیض‌آمیز اتخاذ می‌شود. حذف مجردها از طرح نهضت ملی مسکن نه‌تنها برخلاف وعده‌های قبلی دولت مبنی بر حمایت از جوانان برای تسهیل ازدواج است، بلکه نشان‌دهنده بی‌توجهی به واقعیت‌های اقتصادی و اجتماعی جامعه امروز ایران است. در شرایطی که جوانان با بحران بیکاری، تورم افسارگسیخته و هزینه‌های سرسام‌آور زندگی مواجه‌اند، حذف آن‌ها از یکی از معدود فرصت‌های خانه‌دار شدن، به‌معنای محروم کردن بخش بزرگی از جامعه از ابتدایی‌ترین حقوق شهروندی‌شان است.

🔹این تصمیم همچنین مغایر با اصول عدالت اجتماعی است. آیا همه مجردها به انتخاب خود در این وضعیت مانده‌اند؟ بسیاری از آن‌ها به دلیل مشکلات اقتصادی، بالا رفتن سن ازدواج و دشواری‌های معیشتی هنوز تشکیل خانواده نداده‌اند. دولت به‌جای حل ریشه‌ای مشکلات و فراهم کردن شرایط ازدواج، با چنین تصمیماتی تنها فشار بیشتری بر دوش  جوانان می گذارد.

ما که مجردیم و برای  مسکن  ملی شرکت کرده بودیم و پول داده بودیم الان آیا دولت پزشکیان میخواد  ما را حذف کنه و حق ما را بخوره و پول ما در روز روشن بدزده؟؟؟؟؟؟؟ 

23 ام چرا؟

شب قدره گلم

من یک دختر چادریم،چادرم مشکیه.ولی تمام لباسهای خونگیم صورتیه...من یک دختر محجبه ام،خنده هام توی خیابون بلند نیست ولی  فضای خونه پر از خنده های شاد منه...چادرم مشکیه ولی دل مرده نیستم...من محجبه ای دلشادم،چون خدا رو دارم...خداجونم ممنونم که دارمت،خدایا شکرت🤲😍 سلامتی وظهور امام زمان صلوات(اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم)
خیلی همه چی گل و بلبله و عالیه که همین شادی های کوچک و دورهمی و دیدوبازدید لزمون میگیرن به اسم....تا ...

نه عزیزم کی ازتون گرفته 

هرکی با توجه به اعتقادات و نوع تفکرش زندگی میکنه 

ماهم قرتر نیست عید رو تعطیل کنیم برای خودمون فقط چهار روز دیرتر شروع میکنیم به دید و بازدید