2777
2789
عنوان

خواهرشوهرم زنگید شوهرم قطع کرد

659 بازدید | 31 پست

شوهرم یک ساله با خانوادش قهره و قطع رابطس

خواهرش زنگ زد بهش تا گفت سلام احوال شما شوهرم فهمید اونه گوشی رو قطع کرد

بیشتر با من مشکل دارن شوهرمم بخاطر اینکه از من دفاع کرده با اونا دعواشون شده،میدونم که الان‌منو مقصر میدونن و میگن زیر سر زنشه

ولی من بدم نمیاد اشتی کنیم و یه رفت و امد خیلی محدود باشه ولی قطع نباشیم

ولی چون بچمون دنیا اومد و نیومدن دیدن و قهرشون طولانی شده شوهرم خیلی دلش شکسته و انگار به نبودشون عادت کرده میگه دیگه نمیخوام اشتی کنم باهاشون

نظر شما چیه؟جای من بودید چیکار میکردید؟

مشکلشون با منم همش چرت و پرته و حسادته

گله ی الکی میکنن همش شوهرمم حالشونو میگیره دعوا میشه

هزاربار پیاده طواف کعبه کنی،قبول حق نشود گر دلی بیازاری☘

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هرجور شده یکاریش بکن شوهرتون راضی کنید آشتی کنه 

کاربر آقا، نگران فردایت نباش خدای دیروز و امروز ، خدای فردا هم هست ما اولین بار است بندگی می‌کنیم ولی او سالهاست خدایی میکند💛 داستان تو هنوز تموم نشده! تو خواهی خندیددر جایی که قبلا گریه کرده بودی.             بخاطر نت شبانه بیدار میمونی بعد میایی استوری میزاری :'فکرش نمیزاره بخوابم'  مخابرات بزنه تو کمرت دروغگو 😒 هزینه هام واگعی و در آمدم کیکه😢   تو واقعاً فکر کردی قلبمو شکستی؟ قلب من گلس داره بیچاره🤪 از شیطان پرسیدن در طول هفته چیکار میکنی :گفتش دو روز امریکا درس میدم .؛ یه روزم انگلیس درس میدم ،چهار روزم میام ایران واسه ادامه تحصیل 😂        قطعا همه ایرانیا وقتی شامپو میزنن شیر آب رو نمیبندن و یه جاییشون رو میذارن زیر دوش که آب هدر نره😂😂طرف همیشه با دخترا حرف میزنه بعد میگه:من اجتماعی ام..😑تو جغرافیایی بدبخت😐همه جا شعبه داریبستن
دقیقا زیر سر خودتونه

از کجا میدونی؟؟؟

من از همه جا بی خبرم اونا میان پشت من پیش شوهرم غیبت میکنن بعد شوهرم دفاع میکنه و دعوا میشه

من مقصرم؟؟؟

خب کمتر فضوله من باشن

کار زشتی کردن نیومدن دیدن برادرزاده شون

منم اگ بودم لابد دوری ودوستی ن اینکه قهر باشم ولی عین خودشون تا میکردم 

هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه می‌کنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات می‌کنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.

من نمیدونم بینتون چی گذشته یا تقصیر کی بوده ولی کاری نکنین که چند سال دیگه پشیمون بشین

یه رفت و آمد کوتاه ولی همین که ببینینشون که خدایی نکرده دو روز دیگه نخاین سر مزارشون گریه زاری کنین

فقط اینو بدون اینجوری راحتتریدرمورد ارتباط گرفتن هم بزا شوهرت تصمیم بگیره با سیاست باش خانواده خودش ...

ببین اینا خیلی پیش میاد قهرن

من همیشه باعث اشتی میشم دست شوهرمو میگیرم زوری میگم بیا بریم

بعد که میریم شوهرمو تحویل میگیرن و منو صایع میکنن

نمیدونم فازشون چیه دستم‌نمک نداره برای همین این سری گفتم ول کن وقتی شوهرم‌نمیخواد اشتی کنه چرا من اصرار کنم ؟؟؟