2777
2789

باهم آشتی کردید سال تحویل؟

حرف زدید ؟ 

چند سال ازدواج کردید ؟ 

سال قبل که مذخرف و سخت گذشت 

خدا امسال رو بخیر کنه 

دیگ هیچ شوقی برای زندگی ندارم 

انقد شاد بودم 

انقد شوخ بودم 

ولی الان...

از شوهرم سرد شدم دیگ دوسش ندارم 

به نام خدای زیبایی ها..خدایی که با توکل کردن بهش قلبت و روحت آروم میگیره

من قهر خونه بابامم یه هفته س 💔

چرا اینجوری شده ؟, 

چرا قهر کردی ؟

بچه داری ؟

بهت زنگ نزد ؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من قهرم سال تحویل رفتم تنها اتاق کنارش نباشم  

الهی امسال سالی باشه که داغش رو دلم میاد

https://www.aparat.com/v/yGrEi/برکات_دعای_توسل_هر_روزاگه حاجت داریدگوش کنید😍اگه انجام دادیدمنم دعاکنید🙏اینکه سال بعدبچمو بغلم کنم ...و پدر و مادرم سلامت باشند وسایشون بالای سرم 
من شوهر ندارم با بابام دوتایی زندگی میکنیم۹۹ درصد مواقع سال تحویل قهر بودیمولی امسال من لحظه تحویل س ...

الهی هر سال و هرروز خنده هاتون داوم پیدا کنه 

ديوانه و دلبسته ي اقبال خودت باشسرگرم خودت عاشق احوال خودت باشيک لحظه نخور حسرت آن را که نداريراضي به همين چند قلم مال خودت باشدنبال کسي باش که دنبال تو باشداينگونه اگر نيست به دنبال خودت باشپرواز قشنگ است ولي بي غم و منتمنت نکش از غير و پر و بال خودت باشصد سال اگر زنده بماني گذرانيپس شاکر هر لحظه وهر سال خودت باش
من شوهر ندارم با بابام دوتایی زندگی میکنیم۹۹ درصد مواقع سال تحویل قهر بودیمولی امسال من لحظه تحویل س ...

قهر با پدر ؟

چرا آخه ؟

چرا اینجوری شده ؟, چرا قهر کردی ؟بچه داری ؟بهت زنگ نزد ؟

نه بچه ندارم 

سر هیچی گفت من دلم به این زندگی نیست منم گفتم پس زندگی نکن مجبور نیستی که گفت پاشو گمشو برو خونه بابات منم اومدم...

اما عزیز من...فراموش نکن، تو مقدسی! به خاطر لمس تمام بدی هایی که از تو، آدم بدی نساخت  : )

من ۱۳ ساله ازدواج کردم دو تا بچه دارم از دیشب با هم قهر بودیم با اینکه اصلا تقصیری نداشتم ولی بخاطر دلخوشی بچه هام صبح پاشدم سفره انداختم و  لحظه سال تحویل باهاش آشتی کردم فقط بخاطر اینکه بچه هام ناراحت نباشن همین وگرنه تو دلم ازش خیلی ناراحتم

من قهرم سال تحویل رفتم تنها اتاق کنارش نباشم الهی امسال سالی باشه که داغش رو دلم میاد

الهی امسال سالی باشه که حال دلت خوب بشه و از ته دل خوشحال باشی 

خدا نظر کنه به دلت شاد بشه 

من تو اتاق بودم دعوا کرد تحویلو خراب کردی بعد گفت پاشو بریم بیرون و اگر نه منم رفتم تازه شبم خونه مامانشیم

و سکوتی که شبیه سکوت نبود !                                               یک روز سرانجام طاقتش طاق میشود و با صدای بلند جواب همه را می دهد … آدم هایی که سکوت می کنند یک روز فریاد می کشند. از جلد خود بیرون می آیند و کس دیگری می شوند ؛ کسی وحشتناک و غمگین. و آن وقت دیگر کنترلشان خارج می شود .   نباید سر به سرشان گذاشت …