یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
https://www.aparat.com/v/yGrEi/برکات_دعای_توسل_هر_روزاگه حاجت داریدگوش کنید😍اگه انجام دادیدمنم دعاکنید🙏اینکه سال بعدبچمو بغلم کنم ...و پدر و مادرم سلامت باشند وسایشون بالای سرم
من شوهر ندارم با بابام دوتایی زندگی میکنیم۹۹ درصد مواقع سال تحویل قهر بودیمولی امسال من لحظه تحویل س ...
الهی هر سال و هرروز خنده هاتون داوم پیدا کنه
ديوانه و دلبسته ي اقبال خودت باشسرگرم خودت عاشق احوال خودت باشيک لحظه نخور حسرت آن را که نداريراضي به همين چند قلم مال خودت باشدنبال کسي باش که دنبال تو باشداينگونه اگر نيست به دنبال خودت باشپرواز قشنگ است ولي بي غم و منتمنت نکش از غير و پر و بال خودت باشصد سال اگر زنده بماني گذرانيپس شاکر هر لحظه وهر سال خودت باش
من ۱۳ ساله ازدواج کردم دو تا بچه دارم از دیشب با هم قهر بودیم با اینکه اصلا تقصیری نداشتم ولی بخاطر دلخوشی بچه هام صبح پاشدم سفره انداختم و لحظه سال تحویل باهاش آشتی کردم فقط بخاطر اینکه بچه هام ناراحت نباشن همین وگرنه تو دلم ازش خیلی ناراحتم
من تو اتاق بودم دعوا کرد تحویلو خراب کردی بعد گفت پاشو بریم بیرون و اگر نه منم رفتم تازه شبم خونه مامانشیم
و سکوتی که شبیه سکوت نبود ! یک روز سرانجام طاقتش طاق میشود و با صدای بلند جواب همه را می دهد … آدم هایی که سکوت می کنند یک روز فریاد می کشند. از جلد خود بیرون می آیند و کس دیگری می شوند ؛ کسی وحشتناک و غمگین. و آن وقت دیگر کنترلشان خارج می شود . نباید سر به سرشان گذاشت …