2777
2789

این دوستمون رو راهنمایی کنید 👇

سلام سوال منم میشه پست کنید من یه خواستگاری دارم از هر جهت عالیه مورد پسند من و خانوادمه هر چی گفتیم نه نیاورده میگفتیم مهریه مثلا ۲٠٠ سکه گفت بیا رندش کنیم ۱٠٠٠ سکه 😂 پسر لارجیه فقط ۵٠٠ میلیون چک نوشته به حساب خودم برم طلا بخرم گفت سلیقه منو نمیدونه خودم بگیرم همه چیش عالیه بسیار خوش اخلاق مهربون دوس داشتنی ثروتمند و کاریه فقط حرف از حق طلاق زدم یکم ناراحت شد میگفت ازدواج بحث یه عمر زندگی مشترکه مورد دیدیم واسه اینکه جورابشو نمیشوره یا در یخچالو باز نگه میداره طلاق گرفتن این درست نیست ولی اقایون معمولا منطقی ترن و زود تصمیم به جدایی نمیگیرن خیالم راحت تره حق طلاق با خودم باشه مثل بقیه 😂 میگفت اگر قرار باشه حق طلاق کاملا با همه زنها باشه که مشخصه همه ما مردارو طلاق میدن 😂 نمیشه که ولی اینم گفت ضمنا اگر مرد ایرادی داشته باشه خیانت کنه معتاد باشه کتک بزنه و ... اینا همش زن میتونه یه طرفه طلاق بگیره ولی بی دلیل نه نباید زندگی از هم بپاشه به نظرتون چیکار کنم ؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره آقایون خیلی منطقین و عاقلانه و احساسی تصمیم نمیگیرن این زن کشیها و سر بریدنها و آتیش زدنها و خفه کردنها و اسیدپاشیها همه از مریخ اومدن

آنکس که بداند و بخواهد که بداند/ خود را به بلندای سعادت برساند* آنکس که بداند و بداند که بداند/ اسب شرف از گنبد گردون بجهاند* آنکس که بداند و نداند که بداند/ با کوزه ی آب است ولی تشنه بماند* آنکس که نداند و بداند که نداند/ لنگان خرک خویش به مقصد برساند* آنکس که نداند و بخواهد که بداند/ جان و تن خود را ز جهالت برهاند* آنکس که نداند و نداند که نداند/ در جهل مرکب ابدالدهر بماند* آنکس که نداند و نخواهد که بداند/ حیف است چنین جانوری زنده بماند*

چرت گفتن

این همه زن تو این سایت با مشکلات بیشتر از این نتونستن طلاق بگیرن

اگه ماه تولد و اسم رو تو شخصیت تاثیر گذار میدونی .. اگه فکر میکنی پول و مدرک شعور و فرهنگ میاره .. اگه یه ویژگی رو به کل یه شهر، جنسیت، شغل، قوم ربط میدی .. نمیخوام کوچیکترین نظری در مورد هرچیزی ازت بشنوم

آقایون اصلا احساسی تصمیم نمیگرن :

منم ک وقتی بهم جواب منفی میدن اسیدپاشی میکنم

منم ک وقتی فوتبالیست مورد علاقم اومده بود مثل وحشیا از در و دیوار میرفتم بالا تا تو هتل ببینمش

تاريك انديشان هميشه سعى مى كنندزنان را در «سياهى» نگه دارند؛آنها از روشن شدن ذهن زن مى ترسند !چون خوب ميدانند اگر زن بداند،به فرزندانش هم ياد ميدهد !
ایشون عدم مدیریت خودشو به کل خانمها تعمیم میدنانگار بگن خوبه من ماشین ندارم چون عرضه رانندگی ندارم

بالای ۹٠٪ درخواست طلاق ها از جانب زن هاست این به معنی اینه که زن ها مشکلی ندارن و همه مشکلات از مرد هاست ؟ نه علتش اینه که خانم ها احساسی تصمیم به جدایی میگیرن 

چرت گفتناین همه زن تو این سایت با مشکلات بیشتر از این نتونستن طلاق بگیرن

انگار زندگی مشترک برا ما خانمها شوخیه بریم طلاق بگیریم 

غالب خانمها حداقل چیزی پیش بیاد که جدی باشه جدا میشن ، نمیرن خیانت کنن

سایت از صدا پر است و از حرف خالی

بالای ۹٠٪ درخواست طلاق ها از جانب زن هاست این به معنی اینه که زن ها مشکلی ندارن و همه مشکلات از مرد ...

نه بخاطر اینه که مردا زنارو دیونه میکنن تا زنا به آخر خط برسن و وقتی میخان برن و خودشونو نجات بدن

تقصیر جدایی رو میندازن گردن زن

تاريك انديشان هميشه سعى مى كنندزنان را در «سياهى» نگه دارند؛آنها از روشن شدن ذهن زن مى ترسند !چون خوب ميدانند اگر زن بداند،به فرزندانش هم ياد ميدهد !

نمیدونم اینایی که میگن بخاطر کتک یا اعتیاد میشه طلاق گرفت؛ توی کدوم کشور زندگی میکنن؟؟؟ والا اینجا که اثبات این موارد انقدر سخته و تقریبا غیرممکن که عملا این موارد جز شدنی نیست جز نشدنی هاست!

بعد هم وکالت حق طلاق؛ نشونه اینه که زن و مرد از نگاه اون آقا برابر هستن. که خب این برابری با سکه قابل قیاس نیست!

اگه واقعا ادم خوبیه ( بیشتر تمرکزتون روی پولدار بونش بود ، این تنها ملاک نیست قشنگ همه چیز رو بررسی کنید ) شاید بشه این رو چشم پوشی کرد 

اما اگه من باشم به هیییچ وجه قبول نمی کردم 

این جور ادما اعتقاد دارن زن از عقل و منطق کافی برای تصمیم گیری راجع به زندگی خودش برخوردار نیست . زنو ناقص العقل میدونن و مرد رو اختیار دار زندگی زن!

ضمنا زن سر خیانت مرد نمی تونه طلاق بگیره! مرد میتونه ۴ زن و بی نهایت صیغه داشته باشه سر این چیزا نمی شه طلاق گرفت ، اعتیاد و ایراد و کتک و ... هم اثباتشون اینقدر راحت نیست حداقل سه چهار سال باید تو دادگاها بدویی و علاف باشی. اثبات عسر و حرج زوجه تو دادگاه خیییلی سخته 

دیگه خودتون میدونین

انگار زندگی مشترک برا ما خانمها شوخیه بریم طلاق بگیریم غالب خانمها حداقل چیزی پیش بیاد که جدی باشه ج ...

کلا دوست دارن بهانه بیارن واسه ندادن حق زن

مثلا خیلی ها دیدم میگن شوهرم گفت حق کار بهت نمیدم چون

من کار میکنم دوست ندارم تو کار کنی اذیت شی

ماشاالله ترفند هاشون هم خوبه 😂 یه کار میکنن فکر کنی دارن لطف میکنن 

اگه ماه تولد و اسم رو تو شخصیت تاثیر گذار میدونی .. اگه فکر میکنی پول و مدرک شعور و فرهنگ میاره .. اگه یه ویژگی رو به کل یه شهر، جنسیت، شغل، قوم ربط میدی .. نمیخوام کوچیکترین نظری در مورد هرچیزی ازت بشنوم