2777
2789

یک دقیقه به تحویل سال ، پسر ۹ ماهه ام ، پوشکش رو کثیف کرد به شدتی که بلافاصله به شلوار و زیر دکمه ای و ... هم نم داد از بالا و پایین و همه طرف

نه میشد حمامش کرد نه میشد پوشک و لباس عوض کرد اون لحظه ، همینجوری تو بغلم گرفته بودمش قرآن خوندیم و سال نو تحویل شد😍🥰

عکسهای یادگاریمون توی این شرایط جذاب شد 😅

بماند به یادگار از آغاز سال ۱۴۰۴ هجری شمسی

مدیونی اگه امضامو بخونی و هر جا که هستی قِر ندی😁😁😁😁 رقص گردن هم قبوووله😂😂😂                                                                      
من بودم از وسواسی میمردمخوشبحالتون براتون جذابع

بغل خودم بود جایی رو نجس نکرد، نهایت دو سه دقیقه طول کشید تا رفتم شستمش ، زندگی رو نباید سخت گرفت همین اتفاقای کوچیک و خنده دار جذابش میکنه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

🤣🤣🤣🤣🤣 رید به سال جدید رفت 🤣🤣🤣🤣🤣دورش بگردم

اونم چه .....😂😂😂😂 

بین زمین و هوا گرفته بودمش چون هم از جلو نم داده بود هم پشت کمر و پشت شلوار

اونم چه .....😂😂😂😂 بین زمین و هوا گرفته بودمش چون هم از جلو نم داده بود هم پشت کمر و پشت شلوار

🤣🤣🤣🤣خوب کرد 

چقدر زندگی زیباتر می‌شود اگر از محبت کردن به کسانی که لیاقت نداشتن دست برداریم 

چه مامان خوبی😍🥹🤍

لطف داری عزیزم😘

🤣🤣🤣🤣خوب کرد

اولین عید زندگیشم بود 😂

یه چیزی بگم بخندی ، دیشب با همسرم بردیمش حمام ، من میشورم همسرم کمکی هست آب و شامپو و... میده ، وسط شستنش دیدم داره زبون میزنه شیر بخوره ، دیگه تو همون حال  بهش شیر دادم با یه دستمم لیف میکشیدم و میشستمش😂😅

ای جانم😂😍😍خدووو🤍🤍

🥰😍😘🌺🌺💐🌺🌺