2777
2789
عنوان

تحویل سال تنها بودم☹️

301 بازدید | 28 پست

پدرم که سر کاره 

مادرم رفت خونه مادر بزرگم و هنوز نیامده باید برم دنبالش ببینم کجا مونده باز که منم یادش رفته 😂

ولی خواهر برادرم تماس گرفتن باهام و سال نو رو تبریک گفتن 

شما کجا بودین سال تحویل؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ماهم هر کدوم یه ور بودیم 

✨هرگز با یک احمق بحث نکنید زیرا تماشاگران ممکن است نتوانند تفاوت را تشخیص بدهند. پیش من از غم تلخی ایام مگو من خودم تلخ ترین حادثه تاریخم منتظر روزای خوبم بودم نگو روزایی که گذشت روزای خوبم بوده تازه...

چ فرقی داره

چقدتنهاشدیم‌که‌دردامونوتودیوارمجازی‌مینویسیم:)🌕    دل‌ِمن تنگه‌برای‌همه‌روزایی‌که‌رفتن:)). زندگی رو اونقدری جدی نگیر که خندیدن یادت بره🙂❤️🌟   ازادی‌کلمه‌زیباییه‌که‌حتی‌حاضرنیست‌حروفش به‌هم‌وصل‌بشه.            من جایی باختم که فک میکردم دارم به آرزوهام میرسم   یه روزه خوب میاد:)دیر میفهمی‌ زندگی‌ نکردی‌ و شیش‌ دنگ‌ حواست‌ به‌ چی‌ میشه‌ها بوده❤️‍🩹 کاربری‌دست²نفره(دوتادوستِ‌همسن)                              

حموم  ،خانواده همه جمع بودن سعی کردم برسم نشد دیگه  ،اسی جان سال نوی شما مبارک پر از موفقیت، تندرست سلامتی برات رقم بخوره

دیگه همه چیز عادت شده نه سختیا درد دارن، نه خوشیا لذت.️ وَ خَاطِرِاتی کِـ تِکرارِشان آرِزُوس♡،همون دختری باش که همه جا حرف از rahموفقیتشه♥️⃟🌙 ،در حال تلاش برای تبدیل رویاها به واقعیت✨️ ،خدایا شکرت اکثرا رویاهام و هدف هام به واقعیت رسیدند و فقط چند تا هدف های دیگم موندن اونا رو هم با کمکت میرسم،دُنـیـٰایَـم ڪِـنـٰارِ طُ زیـبـٰا شُـد 𝒩❤️✨️

حموم ،خانواده همه جمع بودن سعی کردم برسم نشد دیگه ،اسی جان سال نوی شما مبارک پر از موفقیت، تندرست ...

مرسی عزیزم همچنین انشاالله سال خوبی داشته باشی 

منم سال ۴۰۱ حموم بودم 😂