2777
2789
عنوان

روده مامانم پاره شد

| مشاهده متن کامل بحث + 533 بازدید | 48 پست
کیسه گذاشتن مگه الکیه؟ چقدر از روده رو پاره کردن مگه؟

نمیدونم چقدر پاره شده فقط خدا کنه جواب بده به کیسه نرسه😭😭😭😭

خدایا رگ گردن و بیخیال بغلم کن دارم میفتم💘
ممنون عزیزم

سرچ کن ببین طب گیاهی سنتی راه کارش چیه گلم نگران نباش بلند شو وصو بگیر بایست رو به خدا دو رکعت نماز بخون هدیه به خود خدا باش صحبت کن برا خدا نامه بنویس، درد دل کن بذار لا دفترت جایی.بتونی نماز جعفر به روش ساده بخونی محشره خود معجزه است روش مفاتیح سخته. روش ساده داره اگه بلدی بخون بلد نیستی یادت بدم بخونی 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مامان منم بعد چند سال امسال روزه میگرفت بعد ده روز روزه گرفتن حالش بد شد این اتفاق افتاد

منم روزه گرفتم بدتر شدم روم سیاه وقتی سرویس میرفتم احساس می‌کردم روده هام اومدن بیرون

پرسید به خودت افتخار میکنی؟! گفتم: خیلی زیاد.. گفت: چرا؟ گفتم: هیچکس نمیدونه من چند بار خودم رو از اول بازسازی کردم تا امروز اینی باشم که هستم، قوی، مستقل، کسی که یاد گرفته هر جایی احساساتشو خرج نکنه و هر چقدرم زمین خورد خودش تنهایی بلند شه.
سرچ کن ببین طب گیاهی سنتی راه کارش چیه گلم نگران نباش بلند شو وصو بگیر بایست رو به خدا دو رکعت نماز ...

بلد نیستم لطفا یاد بده

مامان منم بعد چند سال امسال روزه میگرفت بعد ده روز روزه گرفتن حالش بد شد این اتفاق افتاد

براش نماز فاطمه ی زهرا بخون من جواب گرفتم موقع تصادف داداشم 

پرسید به خودت افتخار میکنی؟! گفتم: خیلی زیاد.. گفت: چرا؟ گفتم: هیچکس نمیدونه من چند بار خودم رو از اول بازسازی کردم تا امروز اینی باشم که هستم، قوی، مستقل، کسی که یاد گرفته هر جایی احساساتشو خرج نکنه و هر چقدرم زمین خورد خودش تنهایی بلند شه.
منم روزه گرفتم بدتر شدم روم سیاه وقتی سرویس میرفتم احساس می‌کردم روده هام اومدن بیرون

مامانم میگفت فک میکنم تو روده هام عفونته دکتر گفت حرص و جوشم مثله سمه

مامانم میگفت فک میکنم تو روده هام عفونته دکتر گفت حرص و جوشم مثله سمه

قشنگ درکش میکنم ولی براش نماز فاطمه ی زهرا بخون و ذکر یا جوادالائمه ورد لبت باشه باور کن معجزه میشه انگار

بیشتر توصیح میدین؟

عزیزم طب گیاهی وسنتی برا هر دردی چه جسمی چه روحی با گیاه درمانی حل میکنه رژیم درمانی هم داره یعنی بیشتر رژیم سبزی میوه جات بسته به مشکل ولی بیشتر مشکلات کنونی 90 درصد بخاطر طبع سرد وسودا هست یعنی بهم خوردن اخلاط بدن اگه یکی بیشتر بشه بدن بهم میریزه بایذ اول طبع بدنت را تشخیص بدی بعد طبق اون خورد خوراک را مراعات کنی من خودم چند ساله بواسیر دارم شقاق شده مرتب بخون درد اینا گفت بیا عمل گفتم خودم را دست دکتر نمیدم همین سبزی خوردن هرچی فیبر داره میوه درمانی میکنم با چندتا گیاه که عطاری داده باش مدارا میکنم عزیزم وسواس هم دارم بخاطر طبع سردم هست طبع سرد باعث وسواس استرس نشخوار فکری یبوست میشه کلا روح روان آدم بهم میریزه. طب گیاهی با گیاه درمان میکنه اول اصلاح مزاج بعد غذا درمانی اینا. پرهیز خوبه.. کلا یا عطاری خوب با وجدان پیدا کن که نخواد خدا تومن ازت پول بگیره هم علمش راداشته باش خودت هم میتونی سرچ کنی خوب سرچ کن. بعد با عطاری مجرب خوب مشورت کن ولی برا روده شما همون سبزی خوردن خوبه میوه خوبه اگه یبوست داری خاکشیر تو آب گرم بذار یه ربع لعاب بده بخور بعذ هر غذا سعی کن سردی جات نخوری چون روده را داغون میکنه کنار غذاهای سرد عین برنج از مصلحش استفاده کن 

قشنگ درکش میکنم ولی براش نماز فاطمه ی زهرا بخون و ذکر یا جوادالائمه ورد لبت باشه باور کن معجزه میشه ...

نماز حضرت زهرا چن رکعته چجوریه؟

چجوریه؟

دو رکعت نماز هست مثل نماز صبح فقط تو نیت میگی دورکعت نماز هدیه به حصرت زهرا میخونم وبعد عادي نماز میخونی فقط آخر نماز چندتا ذکر هست که اونو گوگل بزنی میاره برات

قشنگ درکش میکنم ولی براش نماز فاطمه ی زهرا بخون و ذکر یا جوادالائمه ورد لبت باشه باور کن معجزه میشه ...

چند سالتونه؟مامان من سی ساله داره این درد و تحمل می‌کنه 

دو رکعت نماز هست مثل نماز صبح فقط تو نیت میگی دورکعت نماز هدیه به حصرت زهرا میخونم وبعد عادي نماز می ...

ممنون عزیزم 

نماز حضرت زهرا چن رکعته چجوریه؟

دورکعت مثل نماز صبح هست اما نیت میگی دورکعت نماز هدیه به حصرت زهرا میخونم وبعد عادي نماز میخونی فقط آخر نماز چندتا ذکر هست که اونو گوگل بزنی میاره برات 

چند سالتونه؟مامان من سی ساله داره این درد و تحمل می‌کنه

من 20 سالمه از بچگی اینجوری بودم