2777
2789
عنوان

روده مامانم پاره شد

533 بازدید | 48 پست

کسی تا حالا دیده همچین چیزی تو دور بریاش خیلی استرس دارم دکتر کولونوسکوپی نوشت براش حین کولونوسکوپی رودش پاره شد بردن اتاق عمل رودش دوختن الان سه روزه گفتن یه هفته باید بمونه تا ببینیم جواب میده یا پس میزنه خواهشا اگه کسی اطلاعاتی داره بهم بگه دارم از دلشوره میمیرم😭

خدایا رگ گردن و بیخیال بغلم کن دارم میفتم💘

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

همیشه از مشکلات روده میترسم بدبختی خودمم شدیدا دچار تنبلی روده هستم 

پرسید به خودت افتخار میکنی؟! گفتم: خیلی زیاد.. گفت: چرا؟ گفتم: هیچکس نمیدونه من چند بار خودم رو از اول بازسازی کردم تا امروز اینی باشم که هستم، قوی، مستقل، کسی که یاد گرفته هر جایی احساساتشو خرج نکنه و هر چقدرم زمین خورد خودش تنهایی بلند شه.

اطلاع ندارم ذکر بسم الله الرحمن الرحیم بحق بسم الله الرحمن الرحیم 15 هزار بار. نماز جعفر طیار به روش ساده برا هر مشکل مشکل خودت هم معجزه میکنه برا پول هم خوبه بشرط، ترک گناه ومداومت تا زمان اجابت خواسته. نگران مادرت نباش خوب میشه عزیزم این ختم ها را بردار به نیتش بسپار به خدای مهربان 

همیشه از مشکلات روده میترسم بدبختی خودمم شدیدا دچار تنبلی روده هستم

دکتر گفت آب زیاد سبزی حتما کنار غذا میوه حتما هر روز فیبر فراوان 

اطلاع ندارم ذکر بسم الله الرحمن الرحیم بحق بسم الله الرحمن الرحیم 15 هزار بار. نماز جعفر طیار به روش ...

ممنون عزیزم 

دکتر گفت آب زیاد سبزی حتما کنار غذا میوه حتما هر روز فیبر فراوان

خودمم چند روز یعنی تا دوسه روز پیش روزه میگرفتم شدیدا بدتر شدم  

پرسید به خودت افتخار میکنی؟! گفتم: خیلی زیاد.. گفت: چرا؟ گفتم: هیچکس نمیدونه من چند بار خودم رو از اول بازسازی کردم تا امروز اینی باشم که هستم، قوی، مستقل، کسی که یاد گرفته هر جایی احساساتشو خرج نکنه و هر چقدرم زمین خورد خودش تنهایی بلند شه.

سعی کنید خودتون همیشه با طب گیاهی طب سنتی خودتون را درمان کنید کنارش نماز جعفر بخونین به دوش ساده با ذکر با خدا وطب گیاهی خودتون را درمان کنید خودتون را سریع ندید دست دکترا. منم ببخشید بواسیرم زده بیرون دیسک دارم گفت بیا جراحی نرفتم با همینا باش مدارا میکنم 

با طب گیاهی درمان کنید

بیشتر توصیح میدین؟ 

خودمم چند روز یعنی تا دوسه روز پیش روزه میگرفتم شدیدا بدتر شدم

مامان منم بعد چند سال امسال روزه میگرفت بعد ده روز روزه گرفتن حالش بد شد این اتفاق افتاد