2777
2789

سر یه موضوع خیلی خیلی خیلی مسخره برگشته میگه اشتباه کردم عقد کردیم، باید بیشتر همو میشناختیم!

این در حالیه که من اصلا عجله و اصراری نداشتم! و اون همش عجله می کرد و فشار می آورد که زودتر عقد کنیم!

راستش منم پشیمونم بیشتر برا اون همه از خود گذشتگی و فداکاری که نشون دادم!

به نظرتون راهکار درست چیه؟

چه جوابی باید بهش داد؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بگو مهریمو بده، خوش گلدی.

نگیا. خیلی خشنه.

باهاش قهر کن عیدو بهش زهر کن. راحت نگذر

یا رب تو چنان کن که پریشان نشوم/ محتاج برادران و خویشان نشوم/ بی منت خلق خود مرا روزی ده/ تا از در تو بر در ایشان نشوم

سلام. إن شاءالله طاعات قبول. 

لطفا الان روی ریزه کاری ها حساس نشین .... فراموش کنین و زیاد سه پیچ نشین... مهم نیست..... جلو برین و باهم بسازین 

آقا، جنتلمن، مرد آلفا، نسل z، کاریزماتیک، cute,  attractive,  sweet, lovely.... فروتن، این آخری رو یکی از اعضا گفت یادت رفته منم دیدم راس میگه نوشتم فروتن