2777
2789
عنوان

کسی هست با ناراحتی قلبی

1053 بازدید | 109 پست

الان بیدار باشه؟ 

می‌تونم راجع به آریتمی قلبی و پرولاپس، نارسایی دریچه‌های قلب و ایسکمی طبق تجاربی که در طول بیماری داشتم، کمکتون کنم❤️ 

من کلن واسه خودن یه ناراحتیم😂اره من

چیه مشکلتون عزیزم؟ دارو مصرف می‌کنید؟ 

می‌تونم راجع به آریتمی قلبی و پرولاپس، نارسایی دریچه‌های قلب و ایسکمی طبق تجاربی که در طول بیماری داشتم، کمکتون کنم❤️ 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نه گلم اگه دقت کنی با لحن طنز گفتم🫠😂ببخشید❤️

فدای سرت ❤️

من فقط قرص زیر زبونی گاهی که احساس فشار روی قلبم دارم میخورم 

چقدر این متن دکتر الهی قمشه ای زیباست 👌🏻روزی هنگامی که فرزندانتان بزرگ شوند فضای منزلتان خالی از نقاشی های کودکانه خواهد شد؛ دیگر اثری از شکلک های خندان بر روی دیوارهای خانه، حک کردن اسامی بر روی پارچه ی دسته ی مبل ها و طرح های لرزان انگشتی بر روی شیشه های بخار گرفته ی پنجره های خانه،وجودنخواهد داشت.روزی هنگامی که فرزندانتان بزرگ شوند دیگر اثری از هسته های میوه ها در زیر تخت ها وجود نخواهد داشت. در آن روز می توانید مدادی را بر روی میز براي يادداشت كردن پیدا کنید و شيرينی داخل یخچال باقی خواهد ماند.روزی هنگامی که فرزندانتان بزرگ شوند میتوانید برای خود غذاهای بخارپز به جای ساندویچ هات داگ یا همبرگر درست کنید.میتوانید زیر نور شمع غذا بخورید بدون آنکه نگران دعوای فرزندانتان برای فوت کردن شمع ها باشید.روزی هنگامی که فرزندانتان بزرگ شوند زندگیتان متفاوت خواهد شد آنها آشیانه تان را ترک خواهند کرد و خانه تان آرام... ساکت... خالی و تنها خواهد شد.در آن زمان است که به جای چشم انتظاری برای فرارسیدن «روزی» ؛ دیروزها را مرور خواهید کرد... یعنی در ان روزها ؛ دلتنگ امروزتان خواهید شد...پس امروزتان را با آنها عاشقانه زندگی کنید

ببخشید یه سوال داشتم.. 

چجوری متوجه ناراحتی قلبی شدین!؟ 

مراحل پزشکیش چی بود؟ 

نماز ستون و اساس دین است. امام باقر (ع) به نقل از رسول خدا (ص) می­فرماید: «بین مسلمان و كافر فاصله‏اى نیست، مگر این كه مسلمان نماز واجب را عمدا ترك كند یا آن را بى ‏اهمیت بداند و نخواند.»من دعا کردن برای بقیه رو خیلی دوست دارم😍هرموقع خواستی بهم بگو برات دعا میکنم💚                     بعضی آدما اینقد فقیرن که از دار دنیا فقط یه مشت پول دارن!!!! 

من فقط قرص زیر زبونی گاهی که احساس فشار روی قلبم دارم میخورم

دکتر تجویز کرده براتون عزیزم؟ پیگیری قلبی انجام دادید؟ 

ببخشید یه سوال داشتم.. چجوری متوجه ناراحتی قلبی شدین!؟ مراحل پزشکیش چی بود؟

علائم بالینی خیلی بدی داشتم 

اول نوار قلب 

بعد اکو 

بعد هم تست ورزش 

اگر نوار سالم باشه به اکو و بقیه نمی‌رسه 

من تپش قلب دارم پروپرانول میخورم

شما هم بررسی قلبی انجام دادین عزیز؟ دکتر براتون تجویز کرده؟