2777
2789

من دکو کرم خریدم با رنگ موی یاسی میخوام بدم خواهرم واسم رنگ کنه فقط طرز استفاده دکو کرمو نمیدونم میخوام دقیق بدونم کسی میدونه من موهام تارهاش یکم نازکه چه جوری استفاده کنم و چند دقیقه رو موهام بمونه😘😘😘😘😘😘

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیدونم عزیزم

دلایل بودنم راهرروزمرورمیکنم    هرروزازتعدادشان کم میشود                              آخرین باری ک شمردمشان                                         تنهایک دلیل برایم باقی مانده بود                        آن هم وجودتوبود 💓دخترم💓                                💞💞💞💞💞                    

من رنگ تیره کردم موهامودیروزاکسیدان شماره9گرفتم ولی واسه روشن یادم نیست دفعه ی قبل چندبودشمارش.ولی رنگ شماره ی10 یا9فک کنم روشن میشه مو

دلایل بودنم راهرروزمرورمیکنم    هرروزازتعدادشان کم میشود                              آخرین باری ک شمردمشان                                         تنهایک دلیل برایم باقی مانده بود                        آن هم وجودتوبود 💓دخترم💓                                💞💞💞💞💞                    

دفعه ی قبل اول سه صفرزدم کل موهاموبعد40مین شستم بعدرنگ ترکیبی زدم روشن شدموهام

من رنگ تیره کردم موهامودیروزاکسیدان شماره9گرفتم ولی واسه روشن یادم نیست دفعه ی قبل چندبودشمارش.ولی ر ...

برا دکو کرم شماره ۹ تیره نمیکنه میخوام روشن بشه

موندم چیکار کنم میخوام برا اولین بار موهامو روشن کنم میترسم بسوزونم😭😭😭

من اطلاعاتم زیادنیست عزیزم ولی اصولااول ریشه ی مورورنگ میکنن