anita888 مدیر استارتر عضویت: 1404/02/17 تعداد پست: 146 عنوان علایم و جنسیت نی نی 65 بازدید | 10 پست علایم هاتون چی بود و جنسیت بچتون؟ 1404/06/18 | 15:32 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
saberehhhhhh عضویت: 1398/11/01 تعداد پست: 39810 من دوتابارداری باعلائم مختلف داشتم ولی جنسیت یکی بود ازروی علائم نمیشه تشخیص داد راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤
6801 عضویت: 1403/11/24 تعداد پست: 3261 صورتم صاف شفاف، علاقه به خوردن شیرینی، پراز انرژی ،تهوع اصلا نداشتم ،شکمم تیز بود ،پسر دارم 😁😍 آرزوهایم راکنار نخواهم گذاشت،دنیا مجبور است بادلم کناربیاید💙💙💙💙
anita888 مدیر استارتر عضویت: 1404/02/17 تعداد پست: 146 من دوتابارداری باعلائم مختلف داشتم ولی جنسیت یکی بود ازروی علائم نمیشه تشخیص داد درسته خدا برات حفظشون کنه عزیزم علایم هات چی بود و جنسیت بچتون؟
anita888 مدیر استارتر عضویت: 1404/02/17 تعداد پست: 146 صورتم صاف شفاف، علاقه به خوردن شیرینی، پراز انرژی ،تهوع اصلا نداشتم ،شکمم تیز بود ،پسر دارم 😁😍 آخی خداحفظش کنه ک😍
saberehhhhhh عضویت: 1398/11/01 تعداد پست: 39810 درسته خدا برات حفظشون کنه عزیزم علایم هات چی بود و جنسیت بچتون؟ سراولی عاشق ترشی بودم دومی عاشق شوری وشیرینی هردوپسر راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤
6801 عضویت: 1403/11/24 تعداد پست: 3261 آخی خداحفظش کنه ک😍 قربونت عزیزم ،شما چه علائمی داری؟ چندهفته ای گلم؟ آرزوهایم راکنار نخواهم گذاشت،دنیا مجبور است بادلم کناربیاید💙💙💙💙
anita888 مدیر استارتر عضویت: 1404/02/17 تعداد پست: 146 سراولی عاشق ترشی بودم دومی عاشق شوری وشیرینی هردوپسر آهاا مرسی ک وقت گذاشتی
saberehhhhhh عضویت: 1398/11/01 تعداد پست: 39810 آهاا مرسی ک وقت گذاشتی ❤️❤️❤️ راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤
anita888 مدیر استارتر عضویت: 1404/02/17 تعداد پست: 146 قربونت عزیزم ،شما چه علائمی داری؟ چندهفته ای گلم؟ من شوری و شیرینی دوست دارم ب بوی غذا و همسرم حساسم بدم میاد حالت تهوع هم خیلیی کم دارم 10هفته و3روزمه گلم
6801 عضویت: 1403/11/24 تعداد پست: 3261 من شوری و شیرینی دوست دارم ب بوی غذا و همسرم حساسم بدم میاد حالت تهوع هم خیلیی کم دارم 10هفته و3روز ... انشاءالله سالم وسلامت بغلش کنی گلم🌺 آرزوهایم راکنار نخواهم گذاشت،دنیا مجبور است بادلم کناربیاید💙💙💙💙