2777
2789

من دوتابارداری باعلائم مختلف داشتم ولی جنسیت یکی بود 

ازروی علائم نمیشه تشخیص داد

راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای  .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤

صورتم صاف شفاف، علاقه به خوردن شیرینی، پراز انرژی ،تهوع اصلا نداشتم ،شکمم تیز بود ،پسر دارم 😁😍

آرزوهایم راکنار نخواهم گذاشت،دنیا مجبور است بادلم کناربیاید💙💙💙💙

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

درسته خدا برات حفظشون کنه عزیزم علایم هات چی بود و جنسیت بچتون؟

سراولی عاشق ترشی بودم 

دومی عاشق شوری وشیرینی 

هردوپسر 

راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای  .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤
آهاا مرسی ک وقت گذاشتی

❤️❤️❤️

قربونت عزیزم ،شما چه علائمی داری؟ چندهفته ای گلم؟

من شوری و شیرینی دوست دارم 

ب  بوی غذا و همسرم حساسم بدم میاد 

حالت تهوع هم خیلیی کم دارم 

10هفته و3روزمه گلم

من شوری و شیرینی دوست دارم ب بوی غذا و همسرم حساسم بدم میاد حالت تهوع هم خیلیی کم دارم 10هفته و3روز ...

انشاءالله سالم وسلامت بغلش کنی گلم🌺

آرزوهایم راکنار نخواهم گذاشت،دنیا مجبور است بادلم کناربیاید💙💙💙💙