2777
2789
عنوان

ی سوال ذهنمو درگیر کرده(مرگ)

369 بازدید | 32 پست

کسایی‌ک فوت میشن  اون دنیا چیکار میکنن؟حوصلشون سر نمیره دلشون واسه خانوادشون تنگ نمیشه  میگن قبل اینکه کسی فوت کنه امادگیشو‌داره ‌و‌با اجازه خودش میره

مثلا چرا باید یکی ک جوونه یا میخاد زندگی‌کنه   قبول میکنه  ک‌فوت شه عجیبه واسم 

شاید ما زیاد دلبستیم ب دنیا 

کاربر قبلی مارمولک جلو کنتورم🦎پیتزا با سس تند میقولی سیسی؟دلت نخاد 🍕🥤

والا نمی‌دونم بزار ی سر برم بیام بهت میگم

دل نمیشکستم،مراعات میکردم،مهربانی میکردم ،احترام میگذاشتم و به این خیال بودم هر طور رفتار کنی همانطور نیز با تو رفتار می‌شود ،اما نمی دانستم که رفتار هر شخصی انعکاس درونش است نه انعکاس رفتار مَن ،حتی اگر در صادقانه و خالصانه ترین حالت خودت باشی بازهم ممکن است از پشت خنجر بخوری.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همه نه مومنین با میل خودشون میمیرن 

انا بس وش عندی غیرک🧸همین چند متر پارچه مشکی عالمی داره برای خودش🦋 خطاب به کسایی که میگن دوست نشی شوهر پیدا نمیشه این راه بالاخره اشتباهه دیر برگردی میسوزی زودم برگردی باید غصه گذشته رو بخوری یعنی بهترین بهترین حالتش توبه و پشیمونیه  💜🍃 آخرالزمان وقتیه که کسی که برای وطنش شهید میشه پشتش حرف میزنن و کسی که فقط بلغور میکنه اسم خودشو میزاره ملی گرا

خدانکنه قشنگم🩷

مهربووون

دل نمیشکستم،مراعات میکردم،مهربانی میکردم ،احترام میگذاشتم و به این خیال بودم هر طور رفتار کنی همانطور نیز با تو رفتار می‌شود ،اما نمی دانستم که رفتار هر شخصی انعکاس درونش است نه انعکاس رفتار مَن ،حتی اگر در صادقانه و خالصانه ترین حالت خودت باشی بازهم ممکن است از پشت خنجر بخوری.

همه نه مومنین با میل خودشون میمیرن

خالم فوت شد بر اثر سرطان خیلی تو فکرشم  دلم میگیره دوست داشت  زندگی کنه فکر میکرد خوب میشه..

کجا نوشته با اجازه خودش؟

من  خیلی مطلب خوندم از  کسایی ک‌‌ محقق بودن یا کتاب نوشته بودن  و اقای موزون در زندگی پس از زندگی اکثر کسایی ک‌رفتن  گفته ‌بودن خودمون انتخاب کردیم

من خیلی مطلب خوندم از کسایی ک‌‌ محقق بودن یا کتاب نوشته بودن و اقای موزون در زندگی پس از زندگی اک ...

نمیدونم والا تاجایی ک من دیدم یسریاشون میگفتن ما با دیدن فضا راضی شدیم بریم ولی اجازه نداشتیم 

پس تا خدا نخواد محال

برای نابودی اسرائیل پدسگ صلوات بفرست🤲

هیچ کسی با میل خودش نمیره ب جز پیامبران ک بهشون اختیار داده میشه کسی با میل خودش نمیرهفاذا جا اجلهم ...

اون ک صدرصد ولی  من ک از خودم در نمیارم این حرفارو چطور وقتی وارد این دنیا شدیم از قبل انتخاب کرده بودیم ک‌کجا باشیم‌تو‌چ  خانواده ای  ولی لحظه مرگ ب دست خودمون نیست؟ ن اینکه بگیم نمیخایم بمیریم  فرشتع مرگ بگه اوکی نه میگم  تا جایی ک بشه قدرت انتخاب داریم با اراده خودمون قبول  میکنیم 

نمیدونم والا تاجایی ک من دیدم یسریاشون میگفتن ما با دیدن فضا راضی شدیم بریم ولی اجازه نداشتیم پس تا ...

اره  اون ک صدرصدیه 🥲

ما که هیچ کدوممون نمردیم خبر نداریم

ولی میگن گناهکار ترین ادم هم هفته ای یک بار روحش میاد و خانواده اش رو میبینه و حالا هرچقدر ادم خوبی باشی بیشتر میتونی

تکنسین داروخانه💊                                                         مشاور پوست و مو👩🏻‍⚕                                                         میکاپ آرتیست مبتدی💄